pregleda

Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj - Štefani Štal


Cena:
999 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3180)

98,15% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4542

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

"Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj" je svetski bestseler iz oblasti psihologije koji nudi ključ za rešavanje mnogih životnih problema. Autorka, Štefani Štal, istražuje duboke psihološke koncepte i veštine rada sa unutrašnjim detetom kako bi čitaocima pomogla da prevaziđu emocionalne prepreke i usvojene obrasce koji ih ograničavaju. Knjiga ističe važnost razvoja samopouzdanja i poverenja tokom detinjstva kako bi se stvorile zdrave osnove za emocionalno i mentalno blagostanje u odraslom dobu. Autorka naglašava da naše unutrašnje dete nosi usvojene uvrede i traume, koje dalje utiču na naše ponašanje, odnose i životne izbore. Kroz sveobuhvatan program i brojne vežbe, čitaoci su vođeni kroz proces radu sa unutrašnjim detetom. Ova knjiga pomaže ljudima da prepoznaju svoje usvojene obrasce i nesvesne reakcije koje potiču iz detinjstva, kako bi ih postepeno prevazišli i oslobodili se njihovog uticaja. "Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj" je više od obične knjige – to je priručnik za život, koji pruža alate i strategije za emocionalni razvoj, razumevanje sebe i postizanje unutrašnje harmonije. Ova knjiga je dragoceni resurs za sve koji žele da rade na svojoj emocionalnoj inteligenciji, poboljšaju svoje odnose i oslobode se emocionalnih tereta prošlosti.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75454513
"Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj" je svetski bestseler iz oblasti psihologije koji nudi ključ za rešavanje mnogih životnih problema. Autorka, Štefani Štal, istražuje duboke psihološke koncepte i veštine rada sa unutrašnjim detetom kako bi čitaocima pomogla da prevaziđu emocionalne prepreke i usvojene obrasce koji ih ograničavaju. Knjiga ističe važnost razvoja samopouzdanja i poverenja tokom detinjstva kako bi se stvorile zdrave osnove za emocionalno i mentalno blagostanje u odraslom dobu. Autorka naglašava da naše unutrašnje dete nosi usvojene uvrede i traume, koje dalje utiču na naše ponašanje, odnose i životne izbore. Kroz sveobuhvatan program i brojne vežbe, čitaoci su vođeni kroz proces radu sa unutrašnjim detetom. Ova knjiga pomaže ljudima da prepoznaju svoje usvojene obrasce i nesvesne reakcije koje potiču iz detinjstva, kako bi ih postepeno prevazišli i oslobodili se njihovog uticaja. "Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj" je više od obične knjige – to je priručnik za život, koji pruža alate i strategije za emocionalni razvoj, razumevanje sebe i postizanje unutrašnje harmonije. Ova knjiga je dragoceni resurs za sve koji žele da rade na svojoj emocionalnoj inteligenciji, poboljšaju svoje odnose i oslobode se emocionalnih tereta prošlosti. 75454513 Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj - Štefani Štal

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.