zenska pidzama


Cena:
4.800 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Grad: Prilužje,
Vučitrn
Prodavac

pedjolino83 (369)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 480

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): Nepoznata
Boja: Šarena
Veličina (USA): XL
Proizvođač: Ostalo
Model rukava: Dug rukav
Dužina: Dugačka
Materijal: Poliester


Prelepa zenska pidzama ...Velicina XL (duzina gornjeg dela 64 cm,obim grudi do 98 cm,duzina rukava 54 cm,duzina donjeg dela 93 cm,) ….Mnogo lepse izgleda uzivo.

obavezno me najpre kontaktirajte i proverite da li je proizvod jos uvek dostupan i da li je dostupan u zeljenoj boji i velicini !!!
Od 1. novembra kupci koji ne dobiju predmete koje su uplatili i prodavci kojima ne budu plaćeni predmeti koji su poslati, mogu da očekuju da će im biti nadoknađena šteta i to do iznosa od 10.000 dinara.
Jedini uslov koji ostaje na snazi, kako bi se korisnik kvalifikovao da mu bude isplaćena zaštita, je da je kupoprodaja obavljena preko Limunda i Kupinda i da je obavljena u skladu sa pravilima.Samo Vas molim da ispostujete rokove koji su predvidjeni za dostavu robe.Zato kupujte bez brige,u prilog toga idu i moje ocene i saradnja sa kupcima.Pogledajte jos preko 2000 predmeta iz moje ponude.


Predmet: 74380025

Prelepa zenska pidzama ...Velicina XL (duzina gornjeg dela 64 cm,obim grudi do 98 cm,duzina rukava 54 cm,duzina donjeg dela 93 cm,) ….Mnogo lepse izgleda uzivo.
74380025 zenska pidzama

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.