pregleda

Како стварати пријатну атмосферу за учење


Cena:
680 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: City Express
DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

У овом приручнику из популарне едиције „Креативна школа“ налази се више од 350 игара, насталих у оквиру различитих програма намењених стручном усавршавању наставника. Игре су разврстане у неколико група на основу онога што се помоћу њих може постићи. Осим игара за побољшавање сарадње, повећање концентрације, за боље међусобно упознавање и уважавање, за формирање група, бољу процену доживљеног, за размрдавање тела и духа и за вишеструко активирање ученика, ту су и игре за подизање енергије, као и старе популарне игре. Ово је практична и корисна књига помоћу које ће сваки наставник лако и брзо створити пријатну атмосферу у свом одељењу.

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 300 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 3000 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 58888427
У овом приручнику из популарне едиције „Креативна школа“ налази се више од 350 игара, насталих у оквиру различитих програма намењених стручном усавршавању наставника. Игре су разврстане у неколико група на основу онога што се помоћу њих може постићи. Осим игара за побољшавање сарадње, повећање концентрације, за боље међусобно упознавање и уважавање, за формирање група, бољу процену доживљеног, за размрдавање тела и духа и за вишеструко активирање ученика, ту су и игре за подизање енергије, као и старе популарне игре. Ово је практична и корисна књига помоћу које ће сваки наставник лако и брзо створити пријатну атмосферу у свом одељењу. 58888427 Како стварати пријатну атмосферу за учење

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.