pregleda

Babycham patike br.37


Cena:
765 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Bački Petrovac,
Bački Petrovac
Prodavac

Dužina gazišta: 22.5 cm
Broj: 37
Boja: Siva
Proizvođač: Babycham
Tip: Plitke
Vrsta gazišta: Ravne
Materijal: Tekstil

Patike za devojčice od kvalitetnog pamučnog platna, marke Babycham, uvezene iz Engleske. Imaju samo par zanemarljivih oštećenja, kao što se može videti na slici, malo je napuknuće sa strane veličine 5mm, a jedna pertla je na jednom kraju bez plastičnog završetka, ali unutrašnjost, dno i đonovi su u potpuno `zdravom` stanju i mogu još dugo da se nose bez problema. Cena je prikladna stanju patika.

Predmet prodajem u opisanom stanju, pri cemu garantujem tačnost podataka. Da ne bi došlo do neke zablude, a samim tim nepotrebnih komplikacija i za vas i za mene, raspitajte se o svim pojedinostima pre kupovine. Oko načina slanja predmeta se uvek možemo dogovoriti i naknadno.
Na raspolaganju sam Vam preko Kupindo poruka.
Pogledajte i ostale moje predmete, ponekad ima nekoliko sličnih stvari, pa možete da izaberete ono što vam najviše odgovara. Hvala.

Predmet: 39659931
Patike za devojčice od kvalitetnog pamučnog platna, marke Babycham, uvezene iz Engleske. Imaju samo par zanemarljivih oštećenja, kao što se može videti na slici, malo je napuknuće sa strane veličine 5mm, a jedna pertla je na jednom kraju bez plastičnog završetka, ali unutrašnjost, dno i đonovi su u potpuno `zdravom` stanju i mogu još dugo da se nose bez problema. Cena je prikladna stanju patika. 39659931 Babycham patike br.37

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.