pregleda

Lacoste pamučne jeans farmerke, original


Cena:
6.700 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 42
Boja: Crvena
Veličina (USA): Nepoznata
Proizvođač: Lacoste
Materijal: Pamuk

Malo nosene izvrsne Lacoste pamučne jeans farmerke, original kao i sve moje stvari. Naznačena veličina na njima je 42, molim da ukoliko niste upoznati sa Lacoste veličinamaa svakako pogledate mere. Mere: struk 44, pojas 3,5cm, dužina 100cm( spolja) i umutra 77,5-78cm, dubina sa prednje strane 23cm, dubina sa zadnje strane 35,5cm, sirina nogavice na kraju 22cm.. Materijal je izvrstan lagan blago elaxtičan pamučni tekdas, 100% pamuk. Oznake brenda su na standardnim mestima, ponešto fotografisano zbog limitiranog broja fotografija ovde. Nazad je od koze ( poninflaka) izrađen deo ktoz koji ide kaiš sa logom brenda, odlican detalj. Model je sa ravnim širokim nogavicama. Zahvalan i uvek aktuelan model koji može da se lako kombinuje, u zavisnosti od ostatka uklopljene garderobe. Boja je crvena, mirna vuče ka boji maline. Dostupne du svakako dodatne fotografije.

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 72073725
Malo nosene izvrsne Lacoste pamučne jeans farmerke, original kao i sve moje stvari. Naznačena veličina na njima je 42, molim da ukoliko niste upoznati sa Lacoste veličinamaa svakako pogledate mere. Mere: struk 44, pojas 3,5cm, dužina 100cm( spolja) i umutra 77,5-78cm, dubina sa prednje strane 23cm, dubina sa zadnje strane 35,5cm, sirina nogavice na kraju 22cm.. Materijal je izvrstan lagan blago elaxtičan pamučni tekdas, 100% pamuk. Oznake brenda su na standardnim mestima, ponešto fotografisano zbog limitiranog broja fotografija ovde. Nazad je od koze ( poninflaka) izrađen deo ktoz koji ide kaiš sa logom brenda, odlican detalj. Model je sa ravnim širokim nogavicama. Zahvalan i uvek aktuelan model koji može da se lako kombinuje, u zavisnosti od ostatka uklopljene garderobe. Boja je crvena, mirna vuče ka boji maline. Dostupne du svakako dodatne fotografije. 72073725 Lacoste pamučne jeans farmerke, original

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.