pregleda

Konan - Divlji mač Simerije 8


Cena:
2.000 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: CC paket (Pošta)
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Rakovica,
Beograd-Rakovica
Prodavac

Jezik: Srpski

Edicija Konan: Divlji mač Simerije jedna je od dve serije u okviru kojih sistematski objavljujemo celokupnu Marvelovu sagu o najpoznatijem varvarinu na svetu. Priče u ovoj knjizi originalno su izlazile u okviru čuvenog američkog magazina Savage Sword of Conan. Serijal lišen cenzure svojstvene američkim sveskama, bio je mesto na kome su najbolji scenaristi i crtači želeli da se oprobaju i daju sve od sebe.

0

Predmet: 77027685
Edicija Konan: Divlji mač Simerije jedna je od dve serije u okviru kojih sistematski objavljujemo celokupnu Marvelovu sagu o najpoznatijem varvarinu na svetu. Priče u ovoj knjizi originalno su izlazile u okviru čuvenog američkog magazina Savage Sword of Conan. Serijal lišen cenzure svojstvene američkim sveskama, bio je mesto na kome su najbolji scenaristi i crtači želeli da se oprobaju i daju sve od sebe. 77027685 Konan - Divlji mač Simerije 8

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.