pregleda

Nostradamus - Proročanstva za budućnost - Mario Riding


Cena:
1.650 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,13% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Autor Mario Riding vas vodi na uzbudljivo putovanje kroz tajanstveni svet Nostradamusa, najvećeg proroka i vizionara svih vremena. Nostradamusova proročanstva intrigiraju svet već vekovima, i ova knjiga pruža inovativan uvid u njegove tajanstvene tekstove. Od 16. veka, Nostradamusova proročanstva su štampana i čitana širom sveta, a često se povezuju sa ključnim istorijskim događajima. Ova knjiga otkriva zapanjujuće nove interpretacije njegovih stihova i nudeći odgovore na pitanja koja i danas intrigiraju čovečanstvo. Da li je sudbina britanske monarhije neizbežna, kako Nostradamus sugeriše? Da li će se globalni rat ikada ostvariti i kakve bi to posledice imalo na svetsku klimu? Ovi su samo neka od pitanja na koja autor nudi duboke analize i učene komentare. Nostradamusove vizije su često povezivane sa istorijskim događajima poput rušenja Kula Bliznakinja 11. septembra, rata u Iraku 2003, katastrofalnih uragana i cunamija 2004/2005. Njegove stihove prate revolucionarni prevodi Maria Ridinga, omogućavajući čitaocima da dobiju dubok uvid u budućnost 21. veka. Ova knjiga je obavezno štivo za sve one koji žele bolje razumeti i tumačiti Nostradamusove proročke rukopise. Neka vas vodi kroz vrata tajanstvene budućnosti i omogući vam da bolje razumete svet oko sebe.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75639885
Autor Mario Riding vas vodi na uzbudljivo putovanje kroz tajanstveni svet Nostradamusa, najvećeg proroka i vizionara svih vremena. Nostradamusova proročanstva intrigiraju svet već vekovima, i ova knjiga pruža inovativan uvid u njegove tajanstvene tekstove. Od 16. veka, Nostradamusova proročanstva su štampana i čitana širom sveta, a često se povezuju sa ključnim istorijskim događajima. Ova knjiga otkriva zapanjujuće nove interpretacije njegovih stihova i nudeći odgovore na pitanja koja i danas intrigiraju čovečanstvo. Da li je sudbina britanske monarhije neizbežna, kako Nostradamus sugeriše? Da li će se globalni rat ikada ostvariti i kakve bi to posledice imalo na svetsku klimu? Ovi su samo neka od pitanja na koja autor nudi duboke analize i učene komentare. Nostradamusove vizije su često povezivane sa istorijskim događajima poput rušenja Kula Bliznakinja 11. septembra, rata u Iraku 2003, katastrofalnih uragana i cunamija 2004/2005. Njegove stihove prate revolucionarni prevodi Maria Ridinga, omogućavajući čitaocima da dobiju dubok uvid u budućnost 21. veka. Ova knjiga je obavezno štivo za sve one koji žele bolje razumeti i tumačiti Nostradamusove proročke rukopise. Neka vas vodi kroz vrata tajanstvene budućnosti i omogući vam da bolje razumete svet oko sebe. 75639885 Nostradamus - Proročanstva za budućnost - Mario Riding

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.