pregleda

Cajnik Czehoslovakia MZ i posuda za sos


Cena:
1.600 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Vračar,
Beograd-Vračar
Prodavac

gibanj1 (185)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 190

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Stari cajnik MZ(Moritz Zdekauer) Czehoslovakia koriscen, tragovi koriscenja se vide jedino na dnu, nije skroz belo sto se vidi na fotografiji. Posuda za sos nije iz tog seta i razlicite su joj šare na tanjiricu i sampj posudi, ona vise dodje kao poklon uz cajnik. Mozemo se dogovoriti, ako zelite samo jedno od ta dva. Vise bih volela licno preuzimanje, jer nemam lepo iskustvo sa kurirskim sluzbama. Ali mora da se zaokruzi neka kurirska sluzba. Tako da ne snosim odgovornost ako se nesto desi u transportu.


Predmet: 66060073
Stari cajnik MZ(Moritz Zdekauer) Czehoslovakia koriscen, tragovi koriscenja se vide jedino na dnu, nije skroz belo sto se vidi na fotografiji. Posuda za sos nije iz tog seta i razlicite su joj šare na tanjiricu i sampj posudi, ona vise dodje kao poklon uz cajnik. Mozemo se dogovoriti, ako zelite samo jedno od ta dva. Vise bih volela licno preuzimanje, jer nemam lepo iskustvo sa kurirskim sluzbama. Ali mora da se zaokruzi neka kurirska sluzba. Tako da ne snosim odgovornost ako se nesto desi u transportu. 66060073 Cajnik Czehoslovakia MZ i posuda za sos

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.