pregleda

Kvaka za Zastavu 1300


Cena:
1.300 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Niš-Pantelej,
Niš-Pantelej
Prodavac

smoki72 (1231)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 2583

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Model: Zastava 1300
Proizvođač: Zastava

Kvaka, ili brava, za Zastavu, ili Fiat 1300, ili 1500, u svakom slučaju, Tristać. :) Mislim da je u pitanju, zadnja desna. Prodaje se u kompletu, kako je priloženo na fotografijama, sa dodatnim pokretnim delom, jer mi se čini da je taj, koji se već nalazi na kvaki, sa polomljenim isturenim nastavkom, pod uglom. Pa, da bi moglo da se zameni. Kolika je ispravnost svega, mislim da je očigledno na fotografijama, a i cena je, sudeći po ostalim koje se mogu videti na internetu, niža.


Predmet: 62025333
Kvaka, ili brava, za Zastavu, ili Fiat 1300, ili 1500, u svakom slučaju, Tristać. :) Mislim da je u pitanju, zadnja desna. Prodaje se u kompletu, kako je priloženo na fotografijama, sa dodatnim pokretnim delom, jer mi se čini da je taj, koji se već nalazi na kvaki, sa polomljenim isturenim nastavkom, pod uglom. Pa, da bi moglo da se zameni. Kolika je ispravnost svega, mislim da je očigledno na fotografijama, a i cena je, sudeći po ostalim koje se mogu videti na internetu, niža. 62025333 Kvaka za Zastavu 1300

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.