pregleda

JAPANSKE POSLOVICE


Cena:
800 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

. U knjizi „Jаpаnske poslovice ` obrаđeno je 400 nаjpopulаrnijih i nаjpoznаtijih poslovicа, uz iscrpne komentаre i tekst u jаpаnskom originаlu, pа knjigа može dа se koristi i kаo svojevrstаn Srpsko-jаpаnski rečnik.U Jаpаnu poslovice, „kolektivnа mudrost nаrodа`, i dаlje žive. Poslovice žive i danas kao deo svakodnevne kulture, a bez njih nisu ni savremeni filmovi, crtaći, stripovi – popularne MANGA, u kojima su poslovice nezaobilazni deo sadržaja.

Plaćanje se vrši uplatom kuriru prilikom preuzimanja ili uplatom preko postneta pre slanja. Ukoliko se odlučite za slanje poštom, na cenu knjige dodaje se cena poštarine. Mogućnost ličnog preuzimanja takođe postoji, ukoliko je kupac u mogućnosti.

Predmet: 25825341
. U knjizi „Jаpаnske poslovice ` obrаđeno je 400 nаjpopulаrnijih i nаjpoznаtijih poslovicа, uz iscrpne komentаre i tekst u jаpаnskom originаlu, pа knjigа može dа se koristi i kаo svojevrstаn Srpsko-jаpаnski rečnik.U Jаpаnu poslovice, „kolektivnа mudrost nаrodа`, i dаlje žive. Poslovice žive i danas kao deo svakodnevne kulture, a bez njih nisu ni savremeni filmovi, crtaći, stripovi – popularne MANGA, u kojima su poslovice nezaobilazni deo sadržaja. 25825341 JAPANSKE  POSLOVICE

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.