pregleda

Prenatal skafander mali meda


Cena:
2.700 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Vračar,
Beograd-Vračar
Prodavac

Jasmina.Nikolic (509)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 1271

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Braon
Za uzrast: 3 – 6 meseci
Intenzitet boje: Intenzivna

Veličina 59/65 cm, ali može da se nosi i duže. Presladak, sa ušima, dete je u njemu kao mali meda. Postavljen svuda `ćebe` materijalom, a donji deo gde su stopala se skida i može da se koristi posebno. Deo za ručice može da se prevrne na unutra, tako da dobijate rukavice. Plaćen preko 7000 din, a nošen tri puta.

Lično preuzimanje u Beogradu, na Vračaru.
Poštarinu plaća kupac uplatom na moj tekući račun, pre slanja predmeta.Garderoba i obuća koju prodajem polovnu su iz našeg ormana. Igračke su takođe od moje dece, a ako rade na baterije, prodaju se bez njih. Ne šaljem u inostranstvo.

Predmet: 11002066
Veličina 59/65 cm, ali može da se nosi i duže. Presladak, sa ušima, dete je u njemu kao mali meda. Postavljen svuda `ćebe` materijalom, a donji deo gde su stopala se skida i može da se koristi posebno. Deo za ručice može da se prevrne na unutra, tako da dobijate rukavice. Plaćen preko 7000 din, a nošen tri puta. 11002066 Prenatal skafander mali meda

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.