Vinski bar


Cena:
40.000 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Lično

Tip: Vitrina
Namena: Za kuću

Šank je izrađen od starog bureta postavljenog na nogare od duga bureta, sa vratima gde se mogu odložiti flaše i čaše. Unutar bureta je instalirana LED rasveta koja stvara prijatnu atmosferu. Na donjem delu šanka nalaze se police za flaše, omogućavajući organizovanje pića na jednostavan i efikasan način. Ova kombinacija rustičnog bureta i modernih elemenata poput LED osvetljenja čini šank jedinstvenim i privlačnim mestom za uživanje u piću.

Postoji mogućnost izrade po meri.

Predmet: 77687445
Šank je izrađen od starog bureta postavljenog na nogare od duga bureta, sa vratima gde se mogu odložiti flaše i čaše. Unutar bureta je instalirana LED rasveta koja stvara prijatnu atmosferu. Na donjem delu šanka nalaze se police za flaše, omogućavajući organizovanje pića na jednostavan i efikasan način. Ova kombinacija rustičnog bureta i modernih elemenata poput LED osvetljenja čini šank jedinstvenim i privlačnim mestom za uživanje u piću. 77687445 Vinski bar

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.