pregleda

Italijanski muški sako


Cena:
2.000 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Subotica,
Subotica
Prodavac

Veličina (evropska): 52
Veličina (USA): L
Boja: Plava
Proizvođač: IGS Italy
Materijal: Vuna

Muški elgantni sako, tamno teget, navy, gotovo crne boje (na fotografiji plava boja izgleda intenzivnija), made in Italy. Izrađen je od čiste runske vune, glatkog prediva. Veličina 52. Dužina je 79 cm, širirna ispod pazuha 57 cm, a širina u ramena 48 cm. Rukavi su sa spoljašnje strane dugi 63 a sa unutrašnje 44 cm. Ima 4 unutrašnja džepa, 1 je sa cibzarom i spoljašnja 3. Veoma je očuvan i može lako da se kombinuje.


Predmet: 47714697
Muški elgantni sako, tamno teget, navy, gotovo crne boje (na fotografiji plava boja izgleda intenzivnija), made in Italy. Izrađen je od čiste runske vune, glatkog prediva. Veličina 52. Dužina je 79 cm, širirna ispod pazuha 57 cm, a širina u ramena 48 cm. Rukavi su sa spoljašnje strane dugi 63 a sa unutrašnje 44 cm. Ima 4 unutrašnja džepa, 1 je sa cibzarom i spoljašnja 3. Veoma je očuvan i može lako da se kombinuje. 47714697 Italijanski muški sako

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.