pregleda

O philips helanke +majca 14


Cena:
1.200 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Post Express
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Grad: Vršac,
Vršac
Prodavac

jdjokic (254)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 304

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Uzrast / Visina: 14 i više (164 cm i više)
Boja: Bela
Namenjeno za: Devojčice

O philips helanke pantalone 14 i o philipsova majca.NEKA BUDE DA SU OBUCENE JEDNO ILI DVA PUTA.vISE OD TOGA NISU.jedne iz tog kompleta nisu ni nosene,da li bele ili ove roze vise ne znam.Majce su nosene jer su se slagale sa mnogim kombinacijama.

.Slanje predmeta posle uplate na ziro racun,koji cu naknadno postaviti.Mogucnos i licnog preuzimanja. Molim clanove koji kupuju da vode racuna o rokovima za kontakt i neka ne ocekuju da ih ja prva kontaktiram jer nisam ja kupac..PRE KUPOVINE proverite da li je predmet dostupan jer svi mi rodajemo i na drugim sajtovima.

Predmet: 30263449
O philips helanke pantalone 14 i o philipsova majca.NEKA BUDE DA SU OBUCENE JEDNO ILI DVA PUTA.vISE OD TOGA NISU.jedne iz tog kompleta nisu ni nosene,da li bele ili ove roze vise ne znam.Majce su nosene jer su se slagale sa mnogim kombinacijama. 30263449 O philips helanke +majca 14

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.