pregleda

GIVENCHY naočare


Cena:
8.000 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: PostNet (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Novi Beograd,
Beograd-Novi Beograd
Prodavac

dzoni33 (25)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 34

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Žuta
Proizvođač: Ostalo
Vrsta: Naočare za sunce
Tip: Ženski

GIVENCHY naočare za sunce ženski model.Kupljene prošle god.u Austriji plaćene ekstremno,nošene svega 3,4 puta.Nove tr.neoštećene,neogrebane,nerazglavljene.Cena je niža iz razloga što je izgubljena kutija,da li tamo da li ovde neznam ali je nema jednostavno.Verodostojnost orginala možete proveriti ukucavanjem seriskog broja u googl u kao i cenu kolika je zaista,sada je nešto jeftinija jer je model 2023 god.Zaista perfektne i šteta je da stoje da skupljaju prašinu.Neka devojka da se počasti kvalitetom ili neki dečko da kupi devojci kao poklon jer zaista je nešto što vredi.

Najbolje bi bilo licno preuzimanje ko je u mogucnosti,da bih se izbegla moguca ostecenja.Troskove dostave snosi kupac.

Predmet: 77082513
GIVENCHY naočare za sunce ženski model.Kupljene prošle god.u Austriji plaćene ekstremno,nošene svega 3,4 puta.Nove tr.neoštećene,neogrebane,nerazglavljene.Cena je niža iz razloga što je izgubljena kutija,da li tamo da li ovde neznam ali je nema jednostavno.Verodostojnost orginala možete proveriti ukucavanjem seriskog broja u googl u kao i cenu kolika je zaista,sada je nešto jeftinija jer je model 2023 god.Zaista perfektne i šteta je da stoje da skupljaju prašinu.Neka devojka da se počasti kvalitetom ili neki dečko da kupi devojci kao poklon jer zaista je nešto što vredi. 77082513 GIVENCHY naočare

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.