pregleda

Komplet narukvica i ogrlica


Cena:
700 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Niš-Medijana,
Niš-Medijana
Prodavac

Mica987 (82)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 183

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Šarena
Ručni rad: Da
Vrsta: Komplet
Materijal: Metal
Tip: Ženski

Narukvica i kraca ogrlica u kompletu od sarenih i svetlucavih perlica. Moj omiljeni set jer jako lepo stoji i slaze se uz sve. Nezan a istovremeno efektan komplet. Uzivo su boje mirnije i sa lepim sjajem tako da se perlice cakle na svetlosti. Lepo stoje posebno na preplanuloj kozi. Duzine mogu da se podesavaju prilikom nosenja. Ako vas interesuju dimenzije ili bilo sta pisite mi pre kupovine.

Kontaktirajte me preko kupindo poruke pre kupovine i pitajte sve sto vas zainima, narocito kako biste saznali da li sam u odredjenom periodu u mogucnosti da vam posaljem predmet.

Predmet: 75243141
Narukvica i kraca ogrlica u kompletu od sarenih i svetlucavih perlica. Moj omiljeni set jer jako lepo stoji i slaze se uz sve. Nezan a istovremeno efektan komplet. Uzivo su boje mirnije i sa lepim sjajem tako da se perlice cakle na svetlosti. Lepo stoje posebno na preplanuloj kozi. Duzine mogu da se podesavaju prilikom nosenja. Ako vas interesuju dimenzije ili bilo sta pisite mi pre kupovine. 75243141 Komplet narukvica i ogrlica

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.