pregleda

Mobilni telefon HTC Desire A8181


Cena:
2.000 din
Stanje: Neispravno
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
City Express
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Apatin,
Apatin
Prodavac

Nije_Vazno_Ko_Sam (534)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 724

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Model: A8181
Proizvođač: HTC
Operativni sistem: Nepoznat
Operater: Radi sa svim karticama (SIM-free)

Mobilni telefon HTC Desire A8181 sa USB kablom, bez punjača. Radi na naponu od 3,7VDC. Telefon je neoštećen, a neznam dali je ispravan, jer ga zbog nedostatka punjača nisam ni probao. Poseduje orginalnu bateriju, za koju nemam informacije u kakvom je stanju. Neke od karakteristika su na kutiji, a detaljne karakteristike se mogu videti na Internetu. Ide kao neispravan, jer nije proveren.

USLOVI PRODAJE

Kupac placa robu prilkom preuzimanja pošiljke (pouzećem), zajedno sa poštarinom.
ARTIKLE NE ŠALJEM VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE!
Reklamacije prihvatam najkasnije 7 dana posle primanja artikla, iskljucivo preko poruka. Nakon tog perioda reklamacije ne primam.

Predmet: 63276757
Mobilni telefon HTC Desire A8181 sa USB kablom, bez punjača. Radi na naponu od 3,7VDC. Telefon je neoštećen, a neznam dali je ispravan, jer ga zbog nedostatka punjača nisam ni probao. Poseduje orginalnu bateriju, za koju nemam informacije u kakvom je stanju. Neke od karakteristika su na kutiji, a detaljne karakteristike se mogu videti na Internetu. Ide kao neispravan, jer nije proveren. 63276757 Mobilni telefon HTC Desire A8181

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.