Ešarpa


Cena:
200 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Subotica,
Subotica
Prodavac

Boja: Šarena
Vrsta: Ešarpa
Materijal: Poliester

Ešarpa je prelepa. Može i kao ogrtač da se nosi. Na ružama sitni cirkončići. Sve moje ešarpe- marame koje prodajem kupljene su u Nemačkoj. Veliki broj imam i svaka je kao nova. Neke čak i ne stignem da koristim. Tako da ja označim da su polovne, a ustvari kao nove su.

Pre nego se odlučite na kupovinu, možete me pitati sve što vas interesuje. Trudim se da svakog ispoštujem i najbrže odgovorim na vaše poruke. Možete me i kontaktirati na br 0691846317 . Moja roba je pretežno iz Nemačke donešena. Do sada sam opravdala svaku saradnju i trudiću se da tako i ostane.

Predmet: 55247671
Ešarpa je prelepa. Može i kao ogrtač da se nosi. Na ružama sitni cirkončići. Sve moje ešarpe- marame koje prodajem kupljene su u Nemačkoj. Veliki broj imam i svaka je kao nova. Neke čak i ne stignem da koristim. Tako da ja označim da su polovne, a ustvari kao nove su. 55247671 Ešarpa

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.