pregleda

KAO NOVA`CLARETTA` BLUZA M-L-XL-XXL


Cena:
1.485 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Savski venac,
Beograd-Savski venac
Prodavac

Olja_Prodanovic (418)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 605

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (USA): Nepoznata
Boja: Šarena
Materijal: Ostalo
Tip: Bluza
Tip kragne: Čamac izrez
Model rukava: Kratak

`CLARETTO`kvalitetna bluza kao nova(obucena par puta)od svilene viskoze,tanke i leprsave koja se naravno ne guzva,diskretno je providna,crne boje sa slikom devojke na prednjem delu koja ima krunu gde su prisiveni cirkoni,prelepo igleda,inace je ramfla gore tegljiva(lastis konac)tako da je mozete spustiti po zelji,kao gola ramena npr.Lastis u pojasu je poluobima 40cm i tegli se do 50cm,mozete ga namestiti na kukove npr.U sirini ramena nema sav,a poluobim sirine je do 60cm,tako da odgovara svim velicinama i krupnijim i sitnijim osobama.Medju mojim predmetima(izmedju ostalog)mozete naci veliki izbor novih i polovnih(ocuvanih)bluza-pogledajte.

`TERRANOVA` ttexas suknja odlicnog kroja duzine do kolena(malo iznad),pozadi ima slic i rajsfelsus zakopcavanje,napred sa strane dzepici...Poluobim u struku je 42cm,u kuku 48cm i duzina 50cm.Medju mojim predmetima mozete naci veliki izbor texas suknji i drugih potpuno ocuvanih i skroz novih po povoljnim cenama,pogledajte ako ste zainteresovani!

Predmet: 41903401
`CLARETTO`kvalitetna bluza kao nova(obucena par puta)od svilene viskoze,tanke i leprsave koja se naravno ne guzva,diskretno je providna,crne boje sa slikom devojke na prednjem delu koja ima krunu gde su prisiveni cirkoni,prelepo igleda,inace je ramfla gore tegljiva(lastis konac)tako da je mozete spustiti po zelji,kao gola ramena npr.Lastis u pojasu je poluobima 40cm i tegli se do 50cm,mozete ga namestiti na kukove npr.U sirini ramena nema sav,a poluobim sirine je do 60cm,tako da odgovara svim velicinama i krupnijim i sitnijim osobama.Medju mojim predmetima(izmedju ostalog)mozete naci veliki izbor novih i polovnih(ocuvanih)bluza-pogledajte. 41903401 KAO NOVA`CLARETTA` BLUZA M-L-XL-XXL

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.