Domaci sapun


Cena:
60 din
Želi ovaj predmet: 21
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
City Express
Pošta
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Prigrevica,
Apatin
Prodavac

Proizvedeno u : Evropi
Proizvođač: Ostalo
Rok trajanja: Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti

Domaci sapun kakav se nekada pravio u Vojvodini od svinjske masnoce.Mnogi ga i danas hvale kao nezamenjljivog za razne namene od pranja kose zbog peruti do rendanja u masinu za ves uz dodatak etericnog ulja npr lavande..zbog mirisa....teski su oko 100-250gr..daleko su dugotrajniji od kupovnog sapuna...cena je za 100gr..sapun se moze kupiti i u Novom Sadu..Na vece kolicine popust..

Molim vas da me pre kupovine obavezno kontaktirate porukom jer sam cesto na putu.Hvala na razumevanju.Povremeno neke manje predmete mogu isporuciti u Novi Sad.

Predmet: 58834003
Domaci sapun kakav se nekada pravio u Vojvodini od svinjske masnoce.Mnogi ga i danas hvale kao nezamenjljivog za razne namene od pranja kose zbog peruti do rendanja u masinu za ves uz dodatak etericnog ulja npr lavande..zbog mirisa....teski su oko 100-250gr..daleko su dugotrajniji od kupovnog sapuna...cena je za 100gr..sapun se moze kupiti i u Novom Sadu..Na vece kolicine popust.. 58834003 Domaci sapun

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.