pregleda

G-STAR raw-just the product ORIGINAL unikat


Stara cena

2.999

din
-20%
Cena:
2.399 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Palilula,
Niš-Palilula
Prodavac

Veličina (evropska): 56
Boja: Crna
Veličina (USA): XL
Model: Ostalo
Materijal: 100% cotton
Model rukava: Dug rukav
Proizvođač: G-STAR raw

ORIGINAL kosulja poznatog brenda G-STAR raw.doneta iz ciriha.crne boje sa mnostvom aplikacija i detalja.napravljena od vrhunskog pamuka-100% cotton.jaka,prijatna za nosenje.napred dva dzepa koja se kopcaju patent driherima.na levom dzepu inicijeli brenda-G-S.kosulja ima duplo kopcanje-kopca se metalnim kvalitetnim zipom plus patent driheri.svi patent driheri su sedefni kao kod levis kosulja.na ramenima epolete koje se kopcaju patentima-slikano.na krajevima rukava duplo kopcanje i dupli patenti.nazad sa desne strane veca vezena aplikacija sa nazivom brenda.ovakvih nema kod nas-UNIKAT.u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima .deklarisana velicina xxl,kod nas XL velicina.cela duzina 80cm,poluobim pazuha 64cm. vise slika na kup.prod.

korekcija cene uz dogovor.Članovima sa negativnim ocenama,bez ocene i manje od 20 pozitivnih šaljem tek nakon uplate na račun[ dogovor ].Lično preuzimanje u Nišu po dogovoru.postarinu uvek placa kupac osim ako to nije drugacije navedeno i dogovoreno.ne saljem pakete u inostranstvo.

Predmet: 73892585
ORIGINAL kosulja poznatog brenda G-STAR raw.doneta iz ciriha.crne boje sa mnostvom aplikacija i detalja.napravljena od vrhunskog pamuka-100% cotton.jaka,prijatna za nosenje.napred dva dzepa koja se kopcaju patent driherima.na levom dzepu inicijeli brenda-G-S.kosulja ima duplo kopcanje-kopca se metalnim kvalitetnim zipom plus patent driheri.svi patent driheri su sedefni kao kod levis kosulja.na ramenima epolete koje se kopcaju patentima-slikano.na krajevima rukava duplo kopcanje i dupli patenti.nazad sa desne strane veca vezena aplikacija sa nazivom brenda.ovakvih nema kod nas-UNIKAT.u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima .deklarisana velicina xxl,kod nas XL velicina.cela duzina 80cm,poluobim pazuha 64cm. vise slika na kup.prod. 73892585 G-STAR raw-just the product ORIGINAL  unikat

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.