pregleda

Fujifilm FinePix JZ300


Cena:
4.300 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Grad: Beograd-Batajnica,
Beograd-Zemun
Prodavac

Gianluca (128)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 324

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Fantastican Fuji fotoaparat. Poseduje ogromni sirokougaoni objektiv 10x optickog zuma, senzor 12MP, 7cm ekran visoke rezolucije, kuciste je aluminijumsko. Uz njega se dobija punjac, dve baterije, lepa cvrsta torbica u koju tacno staje. Poseduje razne opcije kao sto su dvostruka stabilizacija slike koja je znacajna kod aparata velikog uvecanja, inteligentna detekcija scene, prepoznavanje lica i razne druge. Memorijsku karticu sam izvadio i koristim je u drugom aparatu i otud crveno obavestenje na ekranu. Slike koje pravi su neuporedivo bolje od onih koje mozete napraviti mobilnim telefonom. Aparat je lepo ocuvan, potpuno ispravan i do nedavno koriscen.

Troskove dostave snosi kupac. Saljem nakon uplate na racun.

Predmet: 73105377
Fantastican Fuji fotoaparat. Poseduje ogromni sirokougaoni objektiv 10x optickog zuma, senzor 12MP, 7cm ekran visoke rezolucije, kuciste je aluminijumsko. Uz njega se dobija punjac, dve baterije, lepa cvrsta torbica u koju tacno staje. Poseduje razne opcije kao sto su dvostruka stabilizacija slike koja je znacajna kod aparata velikog uvecanja, inteligentna detekcija scene, prepoznavanje lica i razne druge. Memorijsku karticu sam izvadio i koristim je u drugom aparatu i otud crveno obavestenje na ekranu. Slike koje pravi su neuporedivo bolje od onih koje mozete napraviti mobilnim telefonom. Aparat je lepo ocuvan, potpuno ispravan i do nedavno koriscen. 73105377 Fujifilm FinePix JZ300

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.