pregleda

Srpske narodne priče


Cena:
299 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (227)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 265

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Srpske narodne pričeTvrdi povezIzdavač Bookland"Narodne priče iz Srbije" je zbirka predivnih srpskih narodnih priča koje oduševljavaju čitatelje svih uzrasta. Ova knjiga predstavlja bogato naslijeđe srpske kulture kroz priče koje su prenošene s koljena na koljeno i čuvala ih je generacija za generacijom.U ovoj knjizi ćete pronaći mnoštvo čarobnih priča koje oživljavaju čudesne svjetove, mitološka bića, hrabre junake i neizmjernu snagu ljubavi. Putovanje kroz stranice ove knjige vodi vas kroz čarobne šume, mračne pećine, tajanstvena jezera i epske bitke, donoseći vam uzbuđenje, avanturu i mudrost srpskog naroda.Svaka priča je ispričana s toplinom i maštovitošću, prenoseći vrijednosti kao što su hrabrost, poštenje, ljubaznost i solidarnost. Ove priče ne samo da nas zabavljaju već i podučavaju o važnosti tradicije, obitelji i duhovnih vrijednosti koje nas oblikuju kao ljudska bića."Narodne priče iz Srbije" je idealna knjiga za sve one koji žele uroniti u magični svijet srpske folklore i upoznati se s dubokim duhovnim i kulturnim naslijeđem. Bilo da čitate priče naglas svojoj djeci ili se udobno smjestite s ovom knjigom u rukama, svaka stranica će vas očarati i odvesti vas na nezaboravno putovanje kroz srpsku mitologiju i tradiciju.Uzmite ovu knjigu i dopustite da vas srpske narodne priče odvedu na nevjerojatno putovanje kroz magičan svijet koji će vas nadahnuti i ostaviti vas sa osjećajem čuđenja i divljenja.3/30

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 76024449
Srpske narodne pričeTvrdi povezIzdavač Bookland"Narodne priče iz Srbije" je zbirka predivnih srpskih narodnih priča koje oduševljavaju čitatelje svih uzrasta. Ova knjiga predstavlja bogato naslijeđe srpske kulture kroz priče koje su prenošene s koljena na koljeno i čuvala ih je generacija za generacijom.U ovoj knjizi ćete pronaći mnoštvo čarobnih priča koje oživljavaju čudesne svjetove, mitološka bića, hrabre junake i neizmjernu snagu ljubavi. Putovanje kroz stranice ove knjige vodi vas kroz čarobne šume, mračne pećine, tajanstvena jezera i epske bitke, donoseći vam uzbuđenje, avanturu i mudrost srpskog naroda.Svaka priča je ispričana s toplinom i maštovitošću, prenoseći vrijednosti kao što su hrabrost, poštenje, ljubaznost i solidarnost. Ove priče ne samo da nas zabavljaju već i podučavaju o važnosti tradicije, obitelji i duhovnih vrijednosti koje nas oblikuju kao ljudska bića."Narodne priče iz Srbije" je idealna knjiga za sve one koji žele uroniti u magični svijet srpske folklore i upoznati se s dubokim duhovnim i kulturnim naslijeđem. Bilo da čitate priče naglas svojoj djeci ili se udobno smjestite s ovom knjigom u rukama, svaka stranica će vas očarati i odvesti vas na nezaboravno putovanje kroz srpsku mitologiju i tradiciju.Uzmite ovu knjigu i dopustite da vas srpske narodne priče odvedu na nevjerojatno putovanje kroz magičan svijet koji će vas nadahnuti i ostaviti vas sa osjećajem čuđenja i divljenja.3/30 76024449 Srpske narodne priče

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.