pregleda

Nordijsko trcanje Crane power c12 do 150kg


Cena:
17.000 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
DExpress
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Leskovac,
Leskovac
Prodavac

Uros9595 (1)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 1

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Vrsta sprave: Nordijsko trčanje

Trenažer je poznate marke Crane, model C12, atestiran za korisnike do 150kg. Trenarajući na ovoj spravi aktivno vam je celo telo, kako noge tako i ruke i gornji deo tela. Trening na ovakvom trenažeru angažuje i do 90% mišića na telu i predstavlja kompletan kardio trening. Trenažer ima eletrkomagnetni sistem opterećenja. Kompletno upravljanje ide preko kompjutera. U pitanju je programski trenažer koji radi na struju i ima dosta svojih fabričkih programa kao i mogućnost manuelnog podešavalja željenog programa. Ima i duple rukohvate. . Pragovi imaju mogućnost štelovnja u zavisnosti od visine vežbača. Ono što ovu spravu čini posebnom je to što ima i mogućnost podešavanja visine pragova i na taj način podešavate uspon i vežbanje činito dodatno težim. . Trenažer ima i veliki i pregledan displej u boji koji pokazuje dosta parametara kao što su izabrani program, vreme vežbanja, utrošene kalorije, brzinu, pređeni put i puls. Na rukohvatu se nalaze i senzori za merenje i očitavanje pulsa. Sprava na prednjoj nozi ima i transportne točkiće te je lako možete pomerati po sobi. Na rukohvatu se nalaze i senzori za merenje i očitavanje pulsa. Veoma kvalitetna stvar namenjena kao za kućnu upotrebu tako i za teretane. Poželjno lično preuzimanje.


Predmet: 61430237
Trenažer je poznate marke Crane, model C12, atestiran za korisnike do 150kg. Trenarajući na ovoj spravi aktivno vam je celo telo, kako noge tako i ruke i gornji deo tela. Trening na ovakvom trenažeru angažuje i do 90% mišića na telu i predstavlja kompletan kardio trening. Trenažer ima eletrkomagnetni sistem opterećenja. Kompletno upravljanje ide preko kompjutera. U pitanju je programski trenažer koji radi na struju i ima dosta svojih fabričkih programa kao i mogućnost manuelnog podešavalja željenog programa. Ima i duple rukohvate. . Pragovi imaju mogućnost štelovnja u zavisnosti od visine vežbača. Ono što ovu spravu čini posebnom je to što ima i mogućnost podešavanja visine pragova i na taj način podešavate uspon i vežbanje činito dodatno težim. . Trenažer ima i veliki i pregledan displej u boji koji pokazuje dosta parametara kao što su izabrani program, vreme vežbanja, utrošene kalorije, brzinu, pređeni put i puls. Na rukohvatu se nalaze i senzori za merenje i očitavanje pulsa. Sprava na prednjoj nozi ima i transportne točkiće te je lako možete pomerati po sobi. Na rukohvatu se nalaze i senzori za merenje i očitavanje pulsa. Veoma kvalitetna stvar namenjena kao za kućnu upotrebu tako i za teretane. Poželjno lično preuzimanje. 61430237 Nordijsko trcanje Crane power c12 do 150kg

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.