Zara Mantil


Cena:
6.000 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Post Express
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Grad: Vršac,
Vršac
Prodavac

jdjokic (254)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 304

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 38
Boja: Bela
Veličina (USA): M
Dužina: Do kolena
Materijal: Platno
Proizvođač: Zara

Prelep beli Zarin mantil kaputic.Muniji materijal pa nemogu tacno da definisem.nosen nekih max 10 puta.Zlatna dugmad prelep step.Placen dosta.jedina mana koju sam videla da je postava malo krenula ispod onog svilnog dela.To se nevidi.Slucajno sam videla kad sam ga vracala nazad u orman.To je jedina mana ovako vam ne mogu docarati koliko je lep i mocan kad se obuce.Mogu jos slike na viber ko je zainteresovn.

.Slanje predmeta posle uplate na ziro racun,koji cu naknadno postaviti.Mogucnos i licnog preuzimanja. Molim clanove koji kupuju da vode racuna o rokovima za kontakt i neka ne ocekuju da ih ja prva kontaktiram jer nisam ja kupac..PRE KUPOVINE proverite da li je predmet dostupan jer svi mi rodajemo i na drugim sajtovima.

Predmet: 38089587
Prelep beli Zarin mantil kaputic.Muniji materijal pa nemogu tacno da definisem.nosen nekih max 10 puta.Zlatna dugmad prelep step.Placen dosta.jedina mana koju sam videla da je postava malo krenula ispod onog svilnog dela.To se nevidi.Slucajno sam videla kad sam ga vracala nazad u orman.To je jedina mana ovako vam ne mogu docarati koliko je lep i mocan kad se obuce.Mogu jos slike na viber ko je zainteresovn. 38089587 Zara Mantil

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.