pregleda

original SISLEY-jakna kaput - sako


Cena:
3.600 din
Želi ovaj predmet: 8
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Novi Beograd,
Beograd-Novi Beograd
Prodavac

vertag (663)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 842

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 36
Veličina (USA): S
Boja: Šarena
Dužina: Kratka
Proizvođač: Sisley
Materijal: vuna-koza

prelepitalijanski kratki kaput -jakna-sako, mantilic od sive coje sa rukavima od prave koze crne boje. ima dzepove u militari fazonu sa klapnama i faltama na kojima je siva dugmad, odlicno se kombinuje kako sa suknjama tako i sa helankama i pantalonama.U struku se vezuje kaisem.Idealan za prelazni period. Zara suknja i benetton esarpa nisu deo aukcije nije deo aukcije . Sisley made in italy Oblukla sam ga svega par puta, odlicno i efektno izgleda.

Uplata na tekuci racun ili licno preuzimanje.

Predmet: 36263299
prelepitalijanski kratki kaput -jakna-sako, mantilic od sive coje sa rukavima od prave koze crne boje. ima dzepove u militari fazonu sa klapnama i faltama na kojima je siva dugmad, odlicno se kombinuje kako sa suknjama tako i sa helankama i pantalonama.U struku se vezuje kaisem.Idealan za prelazni period. Zara suknja i benetton esarpa nisu deo aukcije nije deo aukcije . Sisley made in italy Oblukla sam ga svega par puta, odlicno i efektno izgleda. 36263299 original SISLEY-jakna kaput - sako

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.