Kaputić


Cena:
1.190 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Zrenjanin,
Zrenjanin
Prodavac

cele1 (124)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 139

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Uzrast / Visina: 14 i više (164 cm)
Boja: Crvena
Namenjeno za: Devojčice
Materijal: Vuna

Lep kaputić za devojčice trapez kroja. Kopčanje je na skrivenu dugmad (sva su na broju). Ima dva džepa. Skoro kao nov je, ćerka je izrasla i nije dugo nosila. Boja je kao na slici. Materijal je 78 posto vuna i 22 posto poliamid (prepisano sa etikete). Veličina je 14, dakle za uzrast od nekih 12 godina mada I za manje jer je uži u ramenima, od pazuha se širi.... Broju 14 odgovara visina od 164 cm ali moja čerka je bila znatno niža kad ga je nosila i odgovarao je. Rukavi su malo duži, mogu se podvrnuti i tako izgleda lepo zbog lepe postave. Evo i mera: ramena 35, rukavi spolja 58, pazuh 42, dužina 64. Moguće je probanje bez obaveze kupovine, ko je u prilici.

Ne šaljem u inostranstvo.

Predmet: 69783429
Lep kaputić za devojčice trapez kroja. Kopčanje je na skrivenu dugmad (sva su na broju). Ima dva džepa. Skoro kao nov je, ćerka je izrasla i nije dugo nosila. Boja je kao na slici. Materijal je 78 posto vuna i 22 posto poliamid (prepisano sa etikete). Veličina je 14, dakle za uzrast od nekih 12 godina mada I za manje jer je uži u ramenima, od pazuha se širi.... Broju 14 odgovara visina od 164 cm ali moja čerka je bila znatno niža kad ga je nosila i odgovarao je. Rukavi su malo duži, mogu se podvrnuti i tako izgleda lepo zbog lepe postave. Evo i mera: ramena 35, rukavi spolja 58, pazuh 42, dužina 64. Moguće je probanje bez obaveze kupovine, ko je u prilici. 69783429 Kaputić

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.