pregleda

CHAMPION jakna sa DVA LICA teget ORIGINAL vel.XL


Stara cena

2.499

din
-20%
Cena:
1.999 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
CC paket (Pošta)
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Palilula,
Niš-Palilula
Prodavac

Veličina (evropska): 58
Boja: Plava
Veličina (USA): XL
Materijal: Ostalo
Proizvođač: CHAMPION

ORIGINAL jakna poznatog brenda CHAMPION.doneta iz ciriha.temno teget boje-skoro crna.model sa dva lica-sa jedne strane jak neprobojni materijal a sa druge topli polar takodje u teget boji.idealna za ova godisnja doba jer je neprobojna za kisu i vetar.kopca se zipom.sa strane dva dupla velika dzepa-jedan se kopca zipom.svi potezaci na zipu su brendirani i od gumiranog materijala.na grudima levo vezeni znak brenda.na krajevima rukava jake ranfle plus traka na preklop koja se kaci cicak trakom.na levom rukavu dva dzepa-jedan se kopca zipom a drugi cicak trakom-slikano.u struku teget gumirana pertla sa plasticnim zatezacima.kad se nosi na lice koje je od polara-teget boje ima dva dzepa napred,na levoj strani grudi vezeni znak brenda.etikete su u unutrasnjem delu levog dzepa.deklarisana velicina XL.cela duzina mereno po sredini bez kragne 79cm,poluobim pazuha 68cm. vise slika na kup.prod.

korekcija cene uz dogovor.Članovima sa negativnim ocenama,bez ocene i manje od 20 pozitivnih šaljem tek nakon uplate na račun[ dogovor ].Lično preuzimanje u Nišu po dogovoru.postarinu uvek placa kupac osim ako to nije drugacije navedeno i dogovoreno.ne saljem pakete u inostranstvo.

Predmet: 76374029
ORIGINAL jakna poznatog brenda CHAMPION.doneta iz ciriha.temno teget boje-skoro crna.model sa dva lica-sa jedne strane jak neprobojni materijal a sa druge topli polar takodje u teget boji.idealna za ova godisnja doba jer je neprobojna za kisu i vetar.kopca se zipom.sa strane dva dupla velika dzepa-jedan se kopca zipom.svi potezaci na zipu su brendirani i od gumiranog materijala.na grudima levo vezeni znak brenda.na krajevima rukava jake ranfle plus traka na preklop koja se kaci cicak trakom.na levom rukavu dva dzepa-jedan se kopca zipom a drugi cicak trakom-slikano.u struku teget gumirana pertla sa plasticnim zatezacima.kad se nosi na lice koje je od polara-teget boje ima dva dzepa napred,na levoj strani grudi vezeni znak brenda.etikete su u unutrasnjem delu levog dzepa.deklarisana velicina XL.cela duzina mereno po sredini bez kragne 79cm,poluobim pazuha 68cm. vise slika na kup.prod. 76374029 CHAMPION jakna sa DVA LICA teget ORIGINAL vel.XL

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.