pregleda

Monah Hokaj - Vuk Drašković


Cena:
899 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,13% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

"Monah Hokaj" je značajan roman autora Vuka Draškovića koji maestralno zatvara krug priča od "Noža do Snajpera". Kroz ovu knjigu, Drašković istražuje duboke moralne i lične konflikte glavnog junaka, čineći ga istovremeno tužiocem i sudijom samog sebe. U svojoj nepokolebljivoj potrazi za istinom, roman istražuje opasne teme, baveći se ideologijama, politikom, istorijom, društvom i ljudskom prirodom. U atmosferi romana odjekuju uticaji velikih pisaca kao što su Dostojevski, Tolstoj, Kazancakis, Saramago, a Draškovićeva prošlost, borba i iskustvo osvetljavaju svaku stranicu dela. Kroz "Monah Hokaj", Vuk Drašković istražuje i razotkriva događaje iz devedesetih godina, suočavajući se sa sramnim i kriminalnim ulogama različitih institucija tokom ratova na Balkanu. Roman takođe baca svetlo na tamne strane ljudske prirode i gubitka identiteta, dok istovremeno izražava ogorčenje i protest protiv nepravde i zla. Ova knjiga je svojevrsni krik autora do neba i nazad, težak i duboko iskren, sa posebnim fokusom na događaje u Ukrajini i uopšte na političke situacije u svetu. "Monah Hokaj" donosi snažnu poruku i predstavlja Draškovićevu viziju književnosti kao nosioca istine i kritičara istorije.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75584057
"Monah Hokaj" je značajan roman autora Vuka Draškovića koji maestralno zatvara krug priča od "Noža do Snajpera". Kroz ovu knjigu, Drašković istražuje duboke moralne i lične konflikte glavnog junaka, čineći ga istovremeno tužiocem i sudijom samog sebe. U svojoj nepokolebljivoj potrazi za istinom, roman istražuje opasne teme, baveći se ideologijama, politikom, istorijom, društvom i ljudskom prirodom. U atmosferi romana odjekuju uticaji velikih pisaca kao što su Dostojevski, Tolstoj, Kazancakis, Saramago, a Draškovićeva prošlost, borba i iskustvo osvetljavaju svaku stranicu dela. Kroz "Monah Hokaj", Vuk Drašković istražuje i razotkriva događaje iz devedesetih godina, suočavajući se sa sramnim i kriminalnim ulogama različitih institucija tokom ratova na Balkanu. Roman takođe baca svetlo na tamne strane ljudske prirode i gubitka identiteta, dok istovremeno izražava ogorčenje i protest protiv nepravde i zla. Ova knjiga je svojevrsni krik autora do neba i nazad, težak i duboko iskren, sa posebnim fokusom na događaje u Ukrajini i uopšte na političke situacije u svetu. "Monah Hokaj" donosi snažnu poruku i predstavlja Draškovićevu viziju književnosti kao nosioca istine i kritičara istorije. 75584057 Monah Hokaj - Vuk Drašković

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.