pregleda

Kutija sa ogledalom za sminkanje sa nakitom


Stara cena

3.000

din
-30%
Cena:
2.100 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Vračar,
Beograd-Vračar
Prodavac

gibanj1 (185)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 190

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Uzrast: 3+
Tip: Plastične igračke

Prakticna kutija za skladistenje igracaka moze se i nositi ruckom kao sa slike. Mi smo iskreno koristili samo kao kutiju za igracke nismo stavljali baterije i ne znamo da li radi svetlo i muzika kao sto pise na slici. Nasledili smo od sestre. Postoji sraf pozadi koji smo lepili pistolj lepkom pa drzi ogledalo. Za sva pitanja tu sam. Vidi se da je korisceno: ogledalo malo izgrebano, taj sraf je lepljen,fali deo sminke, nalepnice su odlepljene. Kao kutija za odlaganje je savrsena, a moze i da se poigra.


Predmet: 62102989
Prakticna kutija za skladistenje igracaka moze se i nositi ruckom kao sa slike. Mi smo iskreno koristili samo kao kutiju za igracke nismo stavljali baterije i ne znamo da li radi svetlo i muzika kao sto pise na slici. Nasledili smo od sestre. Postoji sraf pozadi koji smo lepili pistolj lepkom pa drzi ogledalo. Za sva pitanja tu sam. Vidi se da je korisceno: ogledalo malo izgrebano, taj sraf je lepljen,fali deo sminke, nalepnice su odlepljene. Kao kutija za odlaganje je savrsena, a moze i da se poigra. 62102989 Kutija sa ogledalom za sminkanje sa nakitom

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.