pregleda besplatna dostava

AMC Letnja haljina od viskoze


Cena:
2.000 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: CC paket (Pošta)
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

helgargh (19)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 30

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 42
Boja: Crna
Veličina (USA): L
Proizvođač: AMC
Gornji deo: Bez rukava
Dužina: Midi
Materijal: Viskoza

Divna, lagana AMC letnja haljina od prirodne viskoze, sa zlatnim detaljima. Pristaje svakoj figuri. Veličina 42, ali komotnija (malo veća od standardne veličine 42). Može se nositi kao elegantna večernja haljina, ali i kao svakodnevna kombinacija. Zadnja strana malo duža, što stvara lepu, lepršavu liniju. Prednja strana dužine do iznad kolena. Obučena možda dva-tri puta. Prodajem je samo jer imam istu takvu, kupljenu sledeće godine, u većoj veličini.

Plaćanje na tekući račun pre slanja. Šaljem samo na području Srbije. Za sva pitanje i detalje, molim Vas, pišite mi na Kupindo nalog.

Predmet: 74966781
Divna, lagana AMC letnja haljina od prirodne viskoze, sa zlatnim detaljima. Pristaje svakoj figuri. Veličina 42, ali komotnija (malo veća od standardne veličine 42). Može se nositi kao elegantna večernja haljina, ali i kao svakodnevna kombinacija. Zadnja strana malo duža, što stvara lepu, lepršavu liniju. Prednja strana dužine do iznad kolena. Obučena možda dva-tri puta. Prodajem je samo jer imam istu takvu, kupljenu sledeće godine, u većoj veličini. 74966781 AMC Letnja haljina od viskoze

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.