pregleda

Haljina Afrodite mode collection AMC


Cena:
1.665 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Gornji Milanovac,
Gornji Milanovac
Prodavac

Misti (234)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 302

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Proizvođač: AMC
Gornji deo: Bez rukava
Dužina: Midi
Materijal: Viskoza

Lepa modna haljina za sve prilike,Obucena je za jedno slavlje i moze se reci da je nova.Ima fabricki uradjenu postavu citavom duzinom,celokupna je uradjena besprekorno jer je rec o ozbiljnoj modnoj kuci.Dosta je strukirana,iako je 44 zbog toga vise odgovara br.42.Moze biti odlicna i za poslovne prilike.Dimenzije su : 38cmramena,poluobim grudi 48cm ali je v izrez na preklop i moze se jos 1 ili 1,5cm siriti,poluobim struka je 45cm pa se onda blago siri ,duzina haljine 101cm.


Predmet: 26185325
Lepa modna haljina za sve prilike,Obucena je za jedno slavlje i moze se reci da je nova.Ima fabricki uradjenu postavu citavom duzinom,celokupna je uradjena besprekorno jer je rec o ozbiljnoj modnoj kuci.Dosta je strukirana,iako je 44 zbog toga vise odgovara br.42.Moze biti odlicna i za poslovne prilike.Dimenzije su : 38cmramena,poluobim grudi 48cm ali je v izrez na preklop i moze se jos 1 ili 1,5cm siriti,poluobim struka je 45cm pa se onda blago siri ,duzina haljine 101cm. 26185325 Haljina Afrodite mode collection AMC

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.