pregleda

TO BE TOO,fantasticna italijanska haljinica,8-10,NOVO


Cena:
1.199 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Rakovica,
Beograd-Rakovica
Prodavac

snaja (296)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 543

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Uzrast / Visina: 8 godina (128 cm)
Boja: Siva
Namenjeno za: Devojčice

TO BE TOO,fantasticna italijanska haljinica,8-10,NOVO sa etiketom, idealno kao skupocen poklon. Placena u italiji na snizenju 18 evra, i cena uredno stoji na etiketi. Cena je simbolicna, a haljinica se ne moze naci kod nas. Ovaj brend je inace brend visoke mode za decu. Naznacena je italijanska velicina 40, sto je nase 9-10, a haljinica je nacinjena od trikotaze (spandex, sintetika i angora) i nosiva je preko cele godine. Na masni su Svaroweski kristali.

POGLEDAJTE MOJU CELOKUPNU PONUDU I PITAJTE ZA POPUST KOD KUPOVINE VISE OD JEDNOG ARTIKLA :)

Predmet: 71075669
TO BE TOO,fantasticna italijanska haljinica,8-10,NOVO sa etiketom, idealno kao skupocen poklon. Placena u italiji na snizenju 18 evra, i cena uredno stoji na etiketi. Cena je simbolicna, a haljinica se ne moze naci kod nas. Ovaj brend je inace brend visoke mode za decu. Naznacena je italijanska velicina 40, sto je nase 9-10, a haljinica je nacinjena od trikotaze (spandex, sintetika i angora) i nosiva je preko cele godine. Na masni su Svaroweski kristali. 71075669 TO BE TOO,fantasticna italijanska haljinica,8-10,NOVO

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.