pregleda

Ski pantalone impidimpi 86/92


Cena:
1.250 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (397)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 658

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Uzrast / Visina: 2 godine (92 cm)
Boja: Roze
Namenjeno za: Devojčice
Materijal: Poliester

Ski pantalone impidimpi za dete je dve tri godine.Odlično su očuvane je kao nove bez ikakvih znakova oštećenja.Dimenzije: dužina spoljašnje strane nogavice 53cm, dužina unutrašnje strane nogavice 32 cm Obim struka 60 cm,obim kukova 68cm,obim butine 38cm..Postavljene su se imaju unutrašnju nogavicu sa gumom je spolja ima cipzar,imaju dva džepa sa cipzarom,trenere.Imaju i fluorescentnu trakicu napred sa ispod džepova na obe nogavice.Ski rukavice dobijete gratis kupovinom pantalona.Isto su roze,ima na slici.


Predmet: 75941121
Ski pantalone impidimpi za dete je dve tri godine.Odlično su očuvane je kao nove bez ikakvih znakova oštećenja.Dimenzije: dužina spoljašnje strane nogavice 53cm, dužina unutrašnje strane nogavice 32 cm Obim struka 60 cm,obim kukova 68cm,obim butine 38cm..Postavljene su se imaju unutrašnju nogavicu sa gumom je spolja ima cipzar,imaju dva džepa sa cipzarom,trenere.Imaju i fluorescentnu trakicu napred sa ispod džepova na obe nogavice.Ski rukavice dobijete gratis kupovinom pantalona.Isto su roze,ima na slici. 75941121 Ski pantalone impidimpi 86/92

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.