pregleda

Ми и наша историја


Cena:
1.900 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Желели смо да испричамо нашу историју. Не историју краљева, краљица, вођа, емира, великих могула, императорки, царица, председника и диктатора … већ нашу. Историју мушкараца, жена и деце који су настањивали Земљу. Тај роман-река почиње пре приближно 150.000 година и не завршава се, а његови јунаци смо ми. Упркос мрачним раздобљима, честим ратовима и сукобима с којима се и данас суочавамо, открили смо, направили и створили много тога чудесног и променили смо свет. Иако смо често били подстицани да мрзимо једни друге, умели смо да градимо и братске односе. Погледајмо – не стављајући ову или ону земљу у први план – шта смо доживели за све то време. Шта ће окрити тај поглед?

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 300 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 3000 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 61779221
Желели смо да испричамо нашу историју. Не историју краљева, краљица, вођа, емира, великих могула, императорки, царица, председника и диктатора … већ нашу. Историју мушкараца, жена и деце који су настањивали Земљу. Тај роман-река почиње пре приближно 150.000 година и не завршава се, а његови јунаци смо ми. Упркос мрачним раздобљима, честим ратовима и сукобима с којима се и данас суочавамо, открили смо, направили и створили много тога чудесног и променили смо свет. Иако смо често били подстицани да мрзимо једни друге, умели смо да градимо и братске односе. Погледајмо – не стављајући ову или ону земљу у први план – шта смо доживели за све то време. Шта ће окрити тај поглед? 61779221 Ми и наша историја

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.