pregleda

MARMOT m3-Full Zip-ORIGINAL-Softshell jakna VRHUNSKA XL


Cena:
2.999 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
CC paket (Pošta)
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Palilula,
Niš-Palilula
Prodavac

Veličina (evropska): 52
Boja: Crvena
Veličina (USA): XL
Zakopčavanje: Da
Proizvođač: MARMOT m3
Materijal: new materials
Tip kragne: Rolka

ORIGINAL jakna-duks skupocene marke MARMOT.doneta iz ciriha.ko nosi ovaj brend zna o cemu je rec.BEZ TRAGOVA KORISCENJA.neon crvene boje.m3 serija  pruza udobnost i zastitu po skoro svakom vremenu.topla ,prozracna, vodootporna i vetrootporna.idealna za sve extremne sportske aktivnosti.napravljena od  softshell dvostrukog tkanja sa cak 10% elastina.veoma je tegljiva,jaka a postojana.na grudima levo vezeni natpis brenda-slikano.na ledjima desno vezeni znak brenda-slikano.kopca se ultrakvalitetnim YKK zipom ciji je potezac brendiran-slikano.pri vrhu zipa je zastita za bradu-slikano.napred tri velika dzepa koja se kopcaju jakim zipom sa brendiranim potezacima.u unutrasnjosti sa desne strane dzep koji se kopca zipom-slikano.na levom rukavu pri dnu vezena oznaka serije m3-slikano.na kraju rukava manzetne sa cicak podesavanjem.na rukavima gde su laktovi siri materijal za bolju pokretljivost.u struku jaka elasticna pertla sa plasticnim zatezacima.slikana i unutrasnjost kragne.deklarisana velicina XL.cela duzina 70cm,poluobim pazuha 58cm. vise slika na kup.prod.

korekcija cene uz dogovor.Članovima sa negativnim ocenama,bez ocene i manje od 20 pozitivnih šaljem tek nakon uplate na račun[ dogovor ].Lično preuzimanje u Nišu po dogovoru.postarinu uvek placa kupac osim ako to nije drugacije navedeno i dogovoreno.ne saljem pakete u inostranstvo.

Predmet: 76974197
ORIGINAL jakna-duks skupocene marke MARMOT.doneta iz ciriha.ko nosi ovaj brend zna o cemu je rec.BEZ TRAGOVA KORISCENJA.neon crvene boje.m3 serija  pruza udobnost i zastitu po skoro svakom vremenu.topla ,prozracna, vodootporna i vetrootporna.idealna za sve extremne sportske aktivnosti.napravljena od  softshell dvostrukog tkanja sa cak 10% elastina.veoma je tegljiva,jaka a postojana.na grudima levo vezeni natpis brenda-slikano.na ledjima desno vezeni znak brenda-slikano.kopca se ultrakvalitetnim YKK zipom ciji je potezac brendiran-slikano.pri vrhu zipa je zastita za bradu-slikano.napred tri velika dzepa koja se kopcaju jakim zipom sa brendiranim potezacima.u unutrasnjosti sa desne strane dzep koji se kopca zipom-slikano.na levom rukavu pri dnu vezena oznaka serije m3-slikano.na kraju rukava manzetne sa cicak podesavanjem.na rukavima gde su laktovi siri materijal za bolju pokretljivost.u struku jaka elasticna pertla sa plasticnim zatezacima.slikana i unutrasnjost kragne.deklarisana velicina XL.cela duzina 70cm,poluobim pazuha 58cm. vise slika na kup.prod. 76974197 MARMOT m3-Full Zip-ORIGINAL-Softshell jakna VRHUNSKA XL

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.