pregleda

Dizne za Megan 3 1.5 81kw,contin-neispravne-kao 4kom ci


Cena:
12.000 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Neispravno
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: PostNet (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Kruševac,
Kruševac
Prodavac

kaligulaks (78)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 83

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Za marku : Renault
Za model: Renault Megane

Na prodaju sve 4 dizne za megan 3, on jr 2010god ali mislim da idu do 2016 iste. Marke Continental slikana i tacna oznaka. Prodajem ih kao NEISPRAVNE ali cu vam reci u kakvom su stanju i verujem da je bar 1 dobra ako ne i 2. Auto je poceo da stuca i izbacio gresku, kad skinu gresku skinu na dijagnostiku auto ide super i posle 7 dana tako opet pocne da stuca. Slate su u 2 servisa-1. Je rekao da je na 3 crkla elektronika a jedna dobra a u 2. Servis koji ne radi elektroniku su rekli da sve kao nisu dobre treba ih stelovati. .. .kome verovati. Dok majstori kazu ako vozis 7 dana bez stucanja nema sanse da ne rade 3 dizne. Ja sam kupio sve 4 kupio nove, tako da ove prodajem kao neispravne ali tako se desavalo sa njima da bas verujem da je neka sigurno dobra. Po ocenama mozete videte da sto prodajem to i kupite. Pa zato prodajem kao neispravne jer nisam siguran zaista, ako nekome treba ili moze da popravi idu sve 4 za 100e.

Predmet saljem brzom postom ili licno preuzimanje za to nema problema.Bice dobro upakiovana i zasticena sto je do mene.Ne odgovaram za brzu postu.

Predmet: 75381909
Na prodaju sve 4 dizne za megan 3, on jr 2010god ali mislim da idu do 2016 iste. Marke Continental slikana i tacna oznaka. Prodajem ih kao NEISPRAVNE ali cu vam reci u kakvom su stanju i verujem da je bar 1 dobra ako ne i 2. Auto je poceo da stuca i izbacio gresku, kad skinu gresku skinu na dijagnostiku auto ide super i posle 7 dana tako opet pocne da stuca. Slate su u 2 servisa-1. Je rekao da je na 3 crkla elektronika a jedna dobra a u 2. Servis koji ne radi elektroniku su rekli da sve kao nisu dobre treba ih stelovati. .. .kome verovati. Dok majstori kazu ako vozis 7 dana bez stucanja nema sanse da ne rade 3 dizne. Ja sam kupio sve 4 kupio nove, tako da ove prodajem kao neispravne ali tako se desavalo sa njima da bas verujem da je neka sigurno dobra. Po ocenama mozete videte da sto prodajem to i kupite. Pa zato prodajem kao neispravne jer nisam siguran zaista, ako nekome treba ili moze da popravi idu sve 4 za 100e. 75381909 Dizne za Megan 3 1.5 81kw,contin-neispravne-kao 4kom ci

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.