pregleda

Auto punjač 2USB izlaza 5V 2,1A za mobilni, tablet NOVO


Cena:
510 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Grad: Šabac,
Šabac
Prodavac

Cocacoja (163)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 167

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Funkcije: Punjač
Proizvođač: Za sve proizvođače

Auto punjač sa 2 USB izlaza 5V 2,1A, nov, kvalitetan, malih dimenzija, novije generacije, ima osigurač, zaštitu od kratkog spoja i automatsku zaštitu od preopterećenja, za sve uređaje (mobilne, tablete...) koji mogu da se priključe na standardni usb priključak.Mogućnost slanja poštom kao preporučeno pismo (u tom slučaju troškovi slanja su samo 80 dinara ali se uz licitirani iznos prethodno uplaćuju na tekući račun).

-rok za javljanje je 2 dana od zavrsetka aukcije
-rok za realizovanje kupoprodaje 8 dana
-ne šaljem robu u inostranstvo
-troškove dostave snosi kupac
-plaćanje pouzećem samo za članove sa 10 pozitivnih i bez negativnih ocena
-za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju

Predmet: 35148263
Auto punjač sa 2 USB izlaza 5V 2,1A, nov, kvalitetan, malih dimenzija, novije generacije, ima osigurač, zaštitu od kratkog spoja i automatsku zaštitu od preopterećenja, za sve uređaje (mobilne, tablete...) koji mogu da se priključe na standardni usb priključak.Mogućnost slanja poštom kao preporučeno pismo (u tom slučaju troškovi slanja su samo 80 dinara ali se uz licitirani iznos prethodno uplaćuju na tekući račun). 35148263 Auto punjač 2USB izlaza 5V 2,1A za mobilni, tablet NOVO

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.