pregleda

Vladimir Kecmanović Sibir


Cena:
499 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (301)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 365

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Vladimir Kecmanović SibirMeki povezNovi roman Vladimira Kecmanovića staje uz njegove romane Feliks i Top je bio vreo koji su prethodnih godina bili među najznačajnijim književnim pojavama. Sve tri Kecmanovićeve knjige povezuje vreme krize vrednosti i raspada države i društva na kraju prošlog veka. U Sibiru – naslov je aluzija na izgnanstvo Dostojevskog a ne mesto radnje – Kecmanović je proširio svoju galeriju neobičnih, upečatljivih likova. U Feliksu su glavni junaci penzioner koji prevarama opstaje u vreme inflacije i njegov sin. U Topu glavni junak je dečak koji kao srpsko siroče ostaje u opsednutom Sarajevu. U Sibiru glavna junakinja je mlada devojka koja se našla zatečena između kriminala, srpsko-hrvatskog rata i policije. Dok se raspliće pitanje ko joj je otac i kako se ona zatekla u svemu tome, u pozadini je njena američka romansa. Šta je ona i da li je zaslužila sve što joj se dešava, da li nju spasavaju ili otimaju, da li se erotski zanosi ili je samo očajna? Da li je ona slika propasti ili biće koje zaslužuje nešto bolje?Kecmanović razotkriva nivo podlosti i prevare na granici na kojoj je sukob paravan za bogaćenje u kojem su policajci kriminalci i obrnuto, a njegov roman se od trilera pretvara u književnost izvrsnim stilom koji je Kecmanović otkrio i razvio. Kratki pasusi od jedne rečenice, sleng u kojem naoko nema dubljih misli i boljih izraza, grade ritam koji je brz i neodoljiv. Manje ambiciozan od romana Top je bio vreo, Sibir je brza, uzbudljiva priča izuzetno efektnog stila. Sibir je metafora za ono od čega se mora pobeći u bolji život, roman koji se čita sa nadom uprkos svemu. To je književnost koja ide u susret svome vremenu i njegovim izazovima.2/30

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 77799501
Vladimir Kecmanović SibirMeki povezNovi roman Vladimira Kecmanovića staje uz njegove romane Feliks i Top je bio vreo koji su prethodnih godina bili među najznačajnijim književnim pojavama. Sve tri Kecmanovićeve knjige povezuje vreme krize vrednosti i raspada države i društva na kraju prošlog veka. U Sibiru – naslov je aluzija na izgnanstvo Dostojevskog a ne mesto radnje – Kecmanović je proširio svoju galeriju neobičnih, upečatljivih likova. U Feliksu su glavni junaci penzioner koji prevarama opstaje u vreme inflacije i njegov sin. U Topu glavni junak je dečak koji kao srpsko siroče ostaje u opsednutom Sarajevu. U Sibiru glavna junakinja je mlada devojka koja se našla zatečena između kriminala, srpsko-hrvatskog rata i policije. Dok se raspliće pitanje ko joj je otac i kako se ona zatekla u svemu tome, u pozadini je njena američka romansa. Šta je ona i da li je zaslužila sve što joj se dešava, da li nju spasavaju ili otimaju, da li se erotski zanosi ili je samo očajna? Da li je ona slika propasti ili biće koje zaslužuje nešto bolje?Kecmanović razotkriva nivo podlosti i prevare na granici na kojoj je sukob paravan za bogaćenje u kojem su policajci kriminalci i obrnuto, a njegov roman se od trilera pretvara u književnost izvrsnim stilom koji je Kecmanović otkrio i razvio. Kratki pasusi od jedne rečenice, sleng u kojem naoko nema dubljih misli i boljih izraza, grade ritam koji je brz i neodoljiv. Manje ambiciozan od romana Top je bio vreo, Sibir je brza, uzbudljiva priča izuzetno efektnog stila. Sibir je metafora za ono od čega se mora pobeći u bolji život, roman koji se čita sa nadom uprkos svemu. To je književnost koja ide u susret svome vremenu i njegovim izazovima.2/30 77799501 Vladimir Kecmanović Sibir

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.