pregleda

Tea Obreht Unutrašnjost


Cena:
499 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (227)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 265

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Autor: Tea ObrehtŽanr: Istorijski romaniPismo: LatinicaBroj strana: 464Povez: MekFormat: 13x20 cmGodina izdanja: 11. oktobar 2019.Autorka svetskog bestselera Tigrova žena i dobitnica nagrade Orindž.„I sam Gabrijel Garsija Markes pozavideo bi na ovako veštom prepletu realizma sa fantastičnim momentima. Bićete očarani ovim romanom.“ Kirkus ReviewsU bezakonitim, sušom ispijenim krajevima Arizone 1893. naporedo teku dva jedinstvena života. Nora je nepokolebljiva žena koja živi u pustinji i čeka povratak muža, koji je otišao da potraži vodu za svoje ožednelo domaćinstvo, i starijih sinova, koji su iščezli nakon burne svađe. Uz nju je samo njen najmlađi sin, koji je ubeđen da oko njihove kuće vreba tajanstvena zver.Luri je bivši odmetnik i čovek kog proganjaju duhovi. On viđa duše koje uvek nešto žele od njega, a on pribežište od njihovih čežnji nalazi u nesvakidašnjoj ekspediciji na Divlji zapad. Način na koji će se Lurijeva putanja, prkoseći smrti, ukrstiti s putanjom Norinih nedaća najveće je iznenađenje i najnapetiji sloj ovog izvanrednog romana.Mitska i lirska, Unutrašnjost se temelji na malo znanoj istoriji. Ona u punom sjaju pokazuje sve književne talente Tee Obreht, koja ruši i iznova u mašti gradi mitove američkog zapada.„Ovo je roman koji snagom tornada govori o stoicizmu, teskobi i čudima.“ Booklist„Osvežavajuće epsko i maštovito mitsko putovanje američkim zapadom 1893, gde se život jednog bivšeg odmetnika i život jedne naseljenice sudaraju i prepliću.“ Entertainment Weekly„Roman koji će očarati sve ljubitelje lirske proze i mitova o Divljem zapadu.“ Harper’s Bazaar2/5

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 76023469
Autor: Tea ObrehtŽanr: Istorijski romaniPismo: LatinicaBroj strana: 464Povez: MekFormat: 13x20 cmGodina izdanja: 11. oktobar 2019.Autorka svetskog bestselera Tigrova žena i dobitnica nagrade Orindž.„I sam Gabrijel Garsija Markes pozavideo bi na ovako veštom prepletu realizma sa fantastičnim momentima. Bićete očarani ovim romanom.“ Kirkus ReviewsU bezakonitim, sušom ispijenim krajevima Arizone 1893. naporedo teku dva jedinstvena života. Nora je nepokolebljiva žena koja živi u pustinji i čeka povratak muža, koji je otišao da potraži vodu za svoje ožednelo domaćinstvo, i starijih sinova, koji su iščezli nakon burne svađe. Uz nju je samo njen najmlađi sin, koji je ubeđen da oko njihove kuće vreba tajanstvena zver.Luri je bivši odmetnik i čovek kog proganjaju duhovi. On viđa duše koje uvek nešto žele od njega, a on pribežište od njihovih čežnji nalazi u nesvakidašnjoj ekspediciji na Divlji zapad. Način na koji će se Lurijeva putanja, prkoseći smrti, ukrstiti s putanjom Norinih nedaća najveće je iznenađenje i najnapetiji sloj ovog izvanrednog romana.Mitska i lirska, Unutrašnjost se temelji na malo znanoj istoriji. Ona u punom sjaju pokazuje sve književne talente Tee Obreht, koja ruši i iznova u mašti gradi mitove američkog zapada.„Ovo je roman koji snagom tornada govori o stoicizmu, teskobi i čudima.“ Booklist„Osvežavajuće epsko i maštovito mitsko putovanje američkim zapadom 1893, gde se život jednog bivšeg odmetnika i život jedne naseljenice sudaraju i prepliću.“ Entertainment Weekly„Roman koji će očarati sve ljubitelje lirske proze i mitova o Divljem zapadu.“ Harper’s Bazaar2/5 76023469 Tea Obreht Unutrašnjost

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.