pregleda

S Borgesom - Alberto Manguel


Cena:
1.000 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Organizovani transport: 200 din
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Palilula,
Beograd-Palilula
Prodavac

cherryburg (838)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 1116

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Jezik: Hrvatski
Žanr: Ostalo
Autor: Strani

`Ganut sam sitnim mudrostima što se gube nakon svake smrti`, mudro je pisao Boiges u mladosti. Mladić koji se uspinjao stepenicama, izgubio se negdje u prošlosti, kao i mudri starac koji je volio priče. Uživao je u starim metaforama - vnjeme kao rijeka, a život kao putovanje i bitka. l bitke i putovanja za njega su završili. Rijeka je odnijela iz tih večeri sve osim književnosti, koja je (Borges bi citirao Verlainea) ono što ostaje nakon stoje esencijalno, nikad uhvatljivo riječima, reklo svoje.

Svaki dogovor je moguć.

Predmet: 60249045
`Ganut sam sitnim mudrostima što se gube nakon svake smrti`, mudro je pisao Boiges u mladosti. Mladić koji se uspinjao stepenicama, izgubio se negdje u prošlosti, kao i mudri starac koji je volio priče. Uživao je u starim metaforama - vnjeme kao rijeka, a život kao putovanje i bitka. l bitke i putovanja za njega su završili. Rijeka je odnijela iz tih večeri sve osim književnosti, koja je (Borges bi citirao Verlainea) ono što ostaje nakon stoje esencijalno, nikad uhvatljivo riječima, reklo svoje. 60249045 S Borgesom - Alberto Manguel

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.