pregleda

Renato Ballestra


Cena:
1.200 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Grad: Vršac,
Vršac
Prodavac

jdjokic (254)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 304

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 23.5 cm
Broj: 37
Boja: Crna
Proizvođač: Ostalo
Materijal: Tekstil

Prelepe Renato Ballestra baletanke u 37.malo nosene.Jedini trag je malo na samo m dnu kod pete oguljen materijal.inace su prelepe.Ali to je specificno za sve baletanke sa toliko malom petom.Imam problem sa cirkulacijom pa mi smeta zatvorena obuca inace ne bi prodavala.

.Slanje predmeta posle uplate na ziro racun,koji cu naknadno postaviti.Mogucnos i licnog preuzimanja. Molim clanove koji kupuju da vode racuna o rokovima za kontakt i neka ne ocekuju da ih ja prva kontaktiram jer nisam ja kupac..PRE KUPOVINE proverite da li je predmet dostupan jer svi mi rodajemo i na drugim sajtovima.

Predmet: 48741103
Prelepe Renato Ballestra baletanke u 37.malo nosene.Jedini trag je malo na samo m dnu kod pete oguljen materijal.inace su prelepe.Ali to je specificno za sve baletanke sa toliko malom petom.Imam problem sa cirkulacijom pa mi smeta zatvorena obuca inace ne bi prodavala. 48741103 Renato Ballestra

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.