pregleda

Komplet terapeutskih slikovnica – pogrešno ponašanje - Tatjana Gjurković i Tea Knežević


Cena:
2.640 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Komplet terapeutskih slikovnica "Podrška roditeljstvu" koje se bave temom "pogrešnog ponašanja" autorstva Tatjane Gjurković i Tea Kneževića sadrži četiri slikovnice koje se fokusiraju na različite neprijatne emocije koje deca mogu iskusiti u situacijama kada su suočena s kritikom, ruganjem, odbacivanjem, ili kada osećaju krivicu ili razočaranje. Ove slikovnice pomažu deci da razumeju te emocije, prepoznaju ih, verbalizuju i nauče kako da se nose s njima. Svaka slikovnica u kompletu se bavi određenom neprijatnom emocijom i pruža detetu uvid u to kako se ta emocija manifestuje kroz priču o određenom životinjskom liku. Na kraju svake slikovnice, stručni psihološki saveti pružaju roditeljima smernice za razumevanje dečjih emocija i kako da pruže podršku detetu u razvoju emocionalne inteligencije. Ova serija slikovnica je posebno korisna za roditelje jer im pomaže da bolje razumeju dečje emocije i nauče kako da reaguju na određena ponašanja ili situacije koje izazivaju te emocije. Kroz priče o životinjama, deca mogu lakše da se poistovete s likovima i nauče kako da prepoznaju, imenuju i obrađuju svoje emocije. Komplet terapeutskih slikovnica "Podrška roditeljstvu" ima za cilj da pomogne deci da razviju emocionalnu inteligenciju, razumeju sebe i svoje emocije te nauče konstruktivno da se nose s različitim emocionalnim situacijama.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75475081
Komplet terapeutskih slikovnica "Podrška roditeljstvu" koje se bave temom "pogrešnog ponašanja" autorstva Tatjane Gjurković i Tea Kneževića sadrži četiri slikovnice koje se fokusiraju na različite neprijatne emocije koje deca mogu iskusiti u situacijama kada su suočena s kritikom, ruganjem, odbacivanjem, ili kada osećaju krivicu ili razočaranje. Ove slikovnice pomažu deci da razumeju te emocije, prepoznaju ih, verbalizuju i nauče kako da se nose s njima. Svaka slikovnica u kompletu se bavi određenom neprijatnom emocijom i pruža detetu uvid u to kako se ta emocija manifestuje kroz priču o određenom životinjskom liku. Na kraju svake slikovnice, stručni psihološki saveti pružaju roditeljima smernice za razumevanje dečjih emocija i kako da pruže podršku detetu u razvoju emocionalne inteligencije. Ova serija slikovnica je posebno korisna za roditelje jer im pomaže da bolje razumeju dečje emocije i nauče kako da reaguju na određena ponašanja ili situacije koje izazivaju te emocije. Kroz priče o životinjama, deca mogu lakše da se poistovete s likovima i nauče kako da prepoznaju, imenuju i obrađuju svoje emocije. Komplet terapeutskih slikovnica "Podrška roditeljstvu" ima za cilj da pomogne deci da razviju emocionalnu inteligenciju, razumeju sebe i svoje emocije te nauče konstruktivno da se nose s različitim emocionalnim situacijama. 75475081 Komplet terapeutskih slikovnica – pogrešno ponašanje - Tatjana Gjurković i Tea Knežević

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.