pregleda

Hrčak oseća da postoji tiha i smirena sreća - Tatjana Gjurković i Tea Knežević


Cena:
660 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,1% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Slikovnica "Hrčak oseća da postoji tiha i smirena sreća" autorstva Tatjane Gjurković i Tea Kneževića je još jedna terapeutska priča koja se bavi različitim aspektima sreće i emocionalnog blagostanja kod dece. Ova priča se fokusira na razliku između aktivne i nemirne sreće i tihe, smirene sreće, te kako pomoći deci da osete unutrašnji mir i spokoj. Glavni lik priče je hrčak koji obično izražava sreću kroz aktivnosti poput skačenja, smejanja i trčanja. Njegovi roditelji ga upoznaju sa drugačijim načinom osećanja sreće, koji se manifestuje kroz tišinu i unutrašnji mir. Hrčak u početku nije razumeo ovu vrstu sreće, ali ga mama vodi kroz vežbu opuštanja, u kojoj zajedno duboko dišu i osluškuju unutrašnje senzacije svog tela. Priča naglašava važnost unutrašnjeg mira i spokoja kao deo emocionalnog blagostanja. Uči decu kako da se usmere na svoje telo, da osluškuju svoje osećaje i nauče da cene tišinu i smirenost. Ova veština može pomoći deci da se nose sa stresom, anksioznošću i drugim izazovima koji se mogu pojaviti u životu. Kroz ovu priču, deca se uče da razlikuju različite aspekte sreće i da pronađu ravnotežu između aktivnog izražavanja sreće i unutrašnjeg spokoja. Saveti za roditelje u priči pružaju smernice kako podržati decu u razvijanju ovih veština.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75475033
Slikovnica "Hrčak oseća da postoji tiha i smirena sreća" autorstva Tatjane Gjurković i Tea Kneževića je još jedna terapeutska priča koja se bavi različitim aspektima sreće i emocionalnog blagostanja kod dece. Ova priča se fokusira na razliku između aktivne i nemirne sreće i tihe, smirene sreće, te kako pomoći deci da osete unutrašnji mir i spokoj. Glavni lik priče je hrčak koji obično izražava sreću kroz aktivnosti poput skačenja, smejanja i trčanja. Njegovi roditelji ga upoznaju sa drugačijim načinom osećanja sreće, koji se manifestuje kroz tišinu i unutrašnji mir. Hrčak u početku nije razumeo ovu vrstu sreće, ali ga mama vodi kroz vežbu opuštanja, u kojoj zajedno duboko dišu i osluškuju unutrašnje senzacije svog tela. Priča naglašava važnost unutrašnjeg mira i spokoja kao deo emocionalnog blagostanja. Uči decu kako da se usmere na svoje telo, da osluškuju svoje osećaje i nauče da cene tišinu i smirenost. Ova veština može pomoći deci da se nose sa stresom, anksioznošću i drugim izazovima koji se mogu pojaviti u životu. Kroz ovu priču, deca se uče da razlikuju različite aspekte sreće i da pronađu ravnotežu između aktivnog izražavanja sreće i unutrašnjeg spokoja. Saveti za roditelje u priči pružaju smernice kako podržati decu u razvijanju ovih veština. 75475033 Hrčak oseća da postoji tiha i smirena sreća - Tatjana Gjurković i Tea Knežević

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.