pregleda

Magična vodena bojanka 1


Cena:
712 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,13% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dobrodošli u čarobni svet "Matične bojanke", gde svaki mali umetnik može da pronađe neiscrpnu zabavu i kreativnost! Ova vodena bojanka donosi magiju boja i stvaralaštva pravo u vaše ruke. Na svakoj stranici očekuje vas šarena paleta boja, a zajedno s knjigom dolazi i posebna četkica za bojenje. Sve što vam treba je malo vode i možete započeti svoje stvaralačko putovanje! Postupak je jednostavan - nakvasite četkicu vodom, umočite je u boju koju želite, a zatim obojite stranice knjige. Kreativnost i mašta će se osloboditi dok bojite i stvarate raznobojne čarolije. Kada završite sa bojenjem i vaše umetničko delo zasija svim svojim šarenim bojama, jednostavno istrgnite stranicu iz knjige. Vaši obojeni crteži su spremni za istaknute i uokvirene, mogu biti divan ukras u vašoj sobi ili originalan poklon za nekoga koga volite. Ova magična vodena bojanka ne samo da donosi sate zabave i kreativnosti, već je i praktična za upotrebu bilo gde. Stranice se lako istrgnu, što je čini idealnim društvom kako kod kuće, tako i van nje, na putovanjima, u parku ili kod prijatelja. Dozvolite svom detetu da se prepusti mašti, oživi svoje omiljene scene i stvori vlastite bajkovite svetove uz "Magičnu vodenu bojanku". Sjajno je osmišljena da zabavi i zadovolji sve male i velike ljubitelje bojenja i stvaranja. Uzmite četkicu, dodajte malo vode i dozvolite magiji da počne!

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75207413
Dobrodošli u čarobni svet "Matične bojanke", gde svaki mali umetnik može da pronađe neiscrpnu zabavu i kreativnost! Ova vodena bojanka donosi magiju boja i stvaralaštva pravo u vaše ruke. Na svakoj stranici očekuje vas šarena paleta boja, a zajedno s knjigom dolazi i posebna četkica za bojenje. Sve što vam treba je malo vode i možete započeti svoje stvaralačko putovanje! Postupak je jednostavan - nakvasite četkicu vodom, umočite je u boju koju želite, a zatim obojite stranice knjige. Kreativnost i mašta će se osloboditi dok bojite i stvarate raznobojne čarolije. Kada završite sa bojenjem i vaše umetničko delo zasija svim svojim šarenim bojama, jednostavno istrgnite stranicu iz knjige. Vaši obojeni crteži su spremni za istaknute i uokvirene, mogu biti divan ukras u vašoj sobi ili originalan poklon za nekoga koga volite. Ova magična vodena bojanka ne samo da donosi sate zabave i kreativnosti, već je i praktična za upotrebu bilo gde. Stranice se lako istrgnu, što je čini idealnim društvom kako kod kuće, tako i van nje, na putovanjima, u parku ili kod prijatelja. Dozvolite svom detetu da se prepusti mašti, oživi svoje omiljene scene i stvori vlastite bajkovite svetove uz "Magičnu vodenu bojanku". Sjajno je osmišljena da zabavi i zadovolji sve male i velike ljubitelje bojenja i stvaranja. Uzmite četkicu, dodajte malo vode i dozvolite magiji da počne! 75207413 Magična vodena bojanka 1

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.