pregleda

Zastanite i upoznajte čudesni svet prirode kroz 50 neverovatnih priča


Cena:
2.651 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3156)

98,18% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4512

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Upoznajte neverovatan svet koji nas okružuje. Saznajte kako mama patka uči pačiće da plivaju, kako se punoglavac pretvara u žabu, kako ostriga stvara biser i još mnogo toga zanimljivog u ovoj edukativnoj knjizi. Proširite svoje znanje dok čitate raznolike priče i uživate u živopisnim ilustracijama. U svetu prirode neprekidno se dešavaju čuda. Svakog dana pred našim očima odvijaju se čarobne promene, ali njih nije uvek lako uočiti. Pročitajte ovih 50 priča, a zatim izađite u prirodu – zastanite, oslušnite i postanite svedoci magičnih dešavanja oko vas.

Lično preuzimanje je moguće u Sremčici.
Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70655517
Upoznajte neverovatan svet koji nas okružuje. Saznajte kako mama patka uči pačiće da plivaju, kako se punoglavac pretvara u žabu, kako ostriga stvara biser i još mnogo toga zanimljivog u ovoj edukativnoj knjizi. Proširite svoje znanje dok čitate raznolike priče i uživate u živopisnim ilustracijama. U svetu prirode neprekidno se dešavaju čuda. Svakog dana pred našim očima odvijaju se čarobne promene, ali njih nije uvek lako uočiti. Pročitajte ovih 50 priča, a zatim izađite u prirodu – zastanite, oslušnite i postanite svedoci magičnih dešavanja oko vas. 70655517 Zastanite i upoznajte čudesni svet prirode kroz 50 neverovatnih priča

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.