pregleda

Petar Pan - Dž. M. Bari


Cena:
569 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

U romanu „Petar Pan" pripoveda se o nesvakidašnjoj sudbini razdraganog glavnog junaka, dečaka koji neprekidno leti i leprša od avanture do avanture. Opisan kao jedini dečak koji nikada ne želi da odraste, Petar Pan otvara vrata čudesne zemlje Nedođije, u kojoj žive vile, sirene, gusari, Indijanci i izgubljeni dečaci. Kada se Petar Pan i Zvončica jedne večeri ušunjaju u kuću porodice Darling, ništa više neće biti isto, a životi mališana Vendi, Džona i Majkla zauvek će se promeniti. Ediciju „Klasici svetske književnosti za decu" čine pažljivo odabrana književna ostvarenja najznačajnijih pisaca za decu. Premda je namenjena školarcima, čitalački užitak u njoj će pronaći i stariji čitaoci koji se rado vraćaju čitanju vrednih dela koja nikada ne zastarevaju. U romanu Petar Pan pripoveda se o nesvakidašnjoj sudbini razdraganog glavnog junaka, dečaka koji neprekidno leti i leprša od avanture do avanture. Opisan kao jedini dečak koji nikada ne želi da odraste, Petar Pan otvara vrata čudesne zemlje Nedođije, u kojoj žive vile, sirene, gusari, Indijanci i izgubljeni dečaci. Kada se Petar Pan i Zvončica jedne večeri ušunjaju u kuću porodice Darling, ništa više neće biti isto, a životi mališana Vendi, Džona i Majkla zauvek će se promeniti. Edicija Klasici svetske književnosti za decu čine pažljivo odabrana književna ostvarenja najznačajnijih pisaca za decu. Premda je namenjena školarcima, čitalački užitak u njoj će pronaći i stariji čitaoci koji se rado vraćaju čitanju vrednih dela koja nikada ne zastarevaju.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70556901
U romanu „Petar Pan" pripoveda se o nesvakidašnjoj sudbini razdraganog glavnog junaka, dečaka koji neprekidno leti i leprša od avanture do avanture. Opisan kao jedini dečak koji nikada ne želi da odraste, Petar Pan otvara vrata čudesne zemlje Nedođije, u kojoj žive vile, sirene, gusari, Indijanci i izgubljeni dečaci. Kada se Petar Pan i Zvončica jedne večeri ušunjaju u kuću porodice Darling, ništa više neće biti isto, a životi mališana Vendi, Džona i Majkla zauvek će se promeniti. Ediciju „Klasici svetske književnosti za decu" čine pažljivo odabrana književna ostvarenja najznačajnijih pisaca za decu. Premda je namenjena školarcima, čitalački užitak u njoj će pronaći i stariji čitaoci koji se rado vraćaju čitanju vrednih dela koja nikada ne zastarevaju. U romanu Petar Pan pripoveda se o nesvakidašnjoj sudbini razdraganog glavnog junaka, dečaka koji neprekidno leti i leprša od avanture do avanture. Opisan kao jedini dečak koji nikada ne želi da odraste, Petar Pan otvara vrata čudesne zemlje Nedođije, u kojoj žive vile, sirene, gusari, Indijanci i izgubljeni dečaci. Kada se Petar Pan i Zvončica jedne večeri ušunjaju u kuću porodice Darling, ništa više neće biti isto, a životi mališana Vendi, Džona i Majkla zauvek će se promeniti. Edicija Klasici svetske književnosti za decu čine pažljivo odabrana književna ostvarenja najznačajnijih pisaca za decu. Premda je namenjena školarcima, čitalački užitak u njoj će pronaći i stariji čitaoci koji se rado vraćaju čitanju vrednih dela koja nikada ne zastarevaju. 70556901 Petar Pan - Dž. M. Bari

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.