pregleda

Majmunče, kuda žuriš?


Cena:
664 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Knjiga „Majmunče, kuda žuriš?" upoznaće mališane sa preslatkim novim drugarom, majmunčetom koje neprestano juri i žuri ne bi li na vreme pripremilo sve za svoju rođendansku žurku. Ipak, i pored želje da sve bude savršeno, izgleda da će se njegovo slavlje neslavno završiti. Obradujte mališane ovom predivno ilustrovanom pričom, čiji će im junaci prirasti za srce i pokazati im važnu poruku: lepota sveta je svuda oko nas i nekad treba samo malo da usporimo. Ponekad morate da usporite kako biste videli sve lepote sveta koji vas okružuje. Majmunče je celoga života negde žurilo, sve dok nije upoznalo lenjivca koji ga je naučio da posmatra svet potpuno novim očima.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70556497
Knjiga „Majmunče, kuda žuriš?" upoznaće mališane sa preslatkim novim drugarom, majmunčetom koje neprestano juri i žuri ne bi li na vreme pripremilo sve za svoju rođendansku žurku. Ipak, i pored želje da sve bude savršeno, izgleda da će se njegovo slavlje neslavno završiti. Obradujte mališane ovom predivno ilustrovanom pričom, čiji će im junaci prirasti za srce i pokazati im važnu poruku: lepota sveta je svuda oko nas i nekad treba samo malo da usporimo. Ponekad morate da usporite kako biste videli sve lepote sveta koji vas okružuje. Majmunče je celoga života negde žurilo, sve dok nije upoznalo lenjivca koji ga je naučio da posmatra svet potpuno novim očima. 70556497 Majmunče, kuda žuriš?

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.