pregleda

Za zlatnu medalju - Tango za troje - Slobodan Stanišić


Cena:
569 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Biblioteka Za zlatnu medalju ima za cilj da približi deci lepotu pisane reči uz pažljivo odabrana književna dela koja odolevaju izazovima vremena. Ediciju čine literarna ostvarenja klasične ali i savremene književnosti, koja su namenjena deci školskog uzrasta, te su idealan poklon prilikom nagrađivanja učenika za postignute uspehe u svim vrstama nastavnih i vannastavnih aktivnosti. Višestruko nagrađivani roman Tango za troje, savremenog pisca za decu Slobodana Stanišića, zamišljen je kao štivo za mlade i odavno je postao omiljen među čitaocima svih uzrasta. Glavni junak Strniša Lipić, sklon umetnosti, posebno glumi, samog sebe vidi kao buduću zvezdu Holivuda. Ograničen zahtevima porodice i škole, pokušava da nađe svoj put, u čemu ga ometaju mnoge okolnosti, kao što je njegova razarajuća zaljubljiva priroda. Izrazito prisustvo humora, neočekivani zapleti i preokreti, brižljivo nijansirani sporedni likovi, radnja koja se kreće od osmeha do suza, čine da se delo čita s pažnjom, uživanjem, u jednom dahu.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70551929
Biblioteka Za zlatnu medalju ima za cilj da približi deci lepotu pisane reči uz pažljivo odabrana književna dela koja odolevaju izazovima vremena. Ediciju čine literarna ostvarenja klasične ali i savremene književnosti, koja su namenjena deci školskog uzrasta, te su idealan poklon prilikom nagrađivanja učenika za postignute uspehe u svim vrstama nastavnih i vannastavnih aktivnosti. Višestruko nagrađivani roman Tango za troje, savremenog pisca za decu Slobodana Stanišića, zamišljen je kao štivo za mlade i odavno je postao omiljen među čitaocima svih uzrasta. Glavni junak Strniša Lipić, sklon umetnosti, posebno glumi, samog sebe vidi kao buduću zvezdu Holivuda. Ograničen zahtevima porodice i škole, pokušava da nađe svoj put, u čemu ga ometaju mnoge okolnosti, kao što je njegova razarajuća zaljubljiva priroda. Izrazito prisustvo humora, neočekivani zapleti i preokreti, brižljivo nijansirani sporedni likovi, radnja koja se kreće od osmeha do suza, čine da se delo čita s pažnjom, uživanjem, u jednom dahu. 70551929 Za zlatnu medalju - Tango za troje - Slobodan Stanišić

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.