pregleda

Putovanja N.N.Mikluho-Maklaja


Cena:
5.000 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Apatin,
Apatin
Prodavac

Nije_Vazno_Ko_Sam (534)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 724

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 1900 - 1949.
Jezik: Hrvatski
Kulturno dobro: Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine
Tematika: Pustolovna putovanja
Autor: Strani

Knjiga PUTOVANJA, autor N.N.mikluho-Maklaj, je dnevnik na putovanju ovog istraživača poIndijslom i Tihom okeanu do Nove gvineje i Australije. Knjiga je u tvrdom povezu, 367 strana, format 15x20 cm. Opisuje putovanje od 16 godina. Knjiga je izuzetno očuvana, obzirom da je izdata 1949 godine. Delimično ilustrovana crtežima sa likom urođenika, i katrama Sveta po kom je obavljeno putovanje.

USLOVI PRODAJE

Kupac placa robu prilkom preuzimanja pošiljke (pouzećem), zajedno sa poštarinom.
ARTIKLE NE ŠALJEM VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE!
Reklamacije prihvatam najkasnije 7 dana posle primanja artikla, iskljucivo preko poruka. Nakon tog perioda reklamacije ne primam.

Predmet: 25611909
Knjiga PUTOVANJA, autor N.N.mikluho-Maklaj, je dnevnik na putovanju ovog istraživača poIndijslom i Tihom okeanu do Nove gvineje i Australije. Knjiga je u tvrdom povezu, 367 strana, format 15x20 cm. Opisuje putovanje od 16 godina. Knjiga je izuzetno očuvana, obzirom da je izdata 1949 godine. Delimično ilustrovana crtežima sa likom urođenika, i katrama Sveta po kom je obavljeno putovanje. 25611909 Putovanja N.N.Mikluho-Maklaja

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.